Hondenopvang Alkmaar – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een hondenopvang in Alkmaar zoeken kan soms best lastig zijn. Vooral als u bepaalde eisen stelt aan de opvang. Het is niet zo gek dat u eisen heeft als baasje. U vind het helemaal niet leuk om uw hond zomaar ergens anders achter te laten. Soms kom je er helaas niet onderuit en moet je wel een hondenpension in Alkmaar zoeken. Als je vervolgens alleen kennels kan vinden begint er een knoop in uw maag te ontstaan. U ziet het niet zitten dat uw huisdier twee weken lang in de stress is tijdens een verblijf in een kennel. Een kennelvrij alternatief is de hondenopvang van Le Woef. Wij zorgen voor een opvang in een thuislocatie en niet in een kennel. Voor iedere hond gaan we op zoek naar een geschikte hondenverzorger. Deze verzorger heeft een warm mandje in huis beschikbaar waar uw huisdier tijdens de vakantie mag verblijven.

Elke hondenverzorger persoonlijk bezocht

Wij zijn de enige opvangorganisatie die onze hondenverzorgers persoonlijk thuis opzoeken. Helaas zijn er genoeg locaties waarbij er geen persoonlijke aandacht is voor de verzorgers. De organisaties hebben eigenlijk geen flauw idee waar ze de honden met hun baasjes heen sturen. Le Woef wil er van overtuigd zijn dat de verzorgers voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden. Waarom zou u een hond ergens heen sturen waar je zelf nog nooit geweest bent? Wij controleren elke locatie en verzorger persoonlijk. Tijdens ons bezoek controleren we ook de ervaring met honden en het karakter van de verzorger. Op basis hiervan maken we een match met verzorgers die het beste bij uw hond passen. We weten zo zeker dat uw huisdier een leuke tijd tegemoet gaat.

Een locatie met persoonlijk aandacht in huis

Als u zelf op vakantie bent kan je natuurlijk uw huisdier geen aandacht geven. Dit voelt onprettig en daarom zorgen wij voor een hondenhotel met persoonlijke aandacht. Uw huisdier wordt echt in de watten gelegd tijdens een verblijf bij de verzorger. We hechten ook veel waarde aan het contact met de baas. Ontzorgen is één van onze belangrijkste taken. We willen graag dat je voortaan zonder knoop in je maag op vakantie kan gaan. Elke dag sturen we daarom foto’s, filmpjes en updates naar de baas. U blijft zo op de hoogte van alle vakantiepret. Ons doel is dat je zonder zorgen op vakantie kan gaan en uw hondje met veel plezier weer thuiskomt. Stress wordt op deze manier zoveel mogelijk voorkomen voor zowel de baas als het huisdier zelf.

Opvang met garantie

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor de opvang ineens afgezegd wordt. Dit is natuurlijk super vervelend vooral als u morgen al op vakantie gaat. Le Woef zorgt altijd voor een opvang met garantie. Stel dat de hondenoppas afzegt dan hebben wij een plekje vrij in ons hondenresort. Uw hondje blijft dan gewoon bij ons in huis tijdens uw vakantie. U kunt zo zonder zorgen een vakantie boeken met opvang voor de hond.