Hondenopvang Almere – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Het lijkt u heerlijk om een verre reis te maken naar het buitenland. Er is alleen één belangrijk ding dat u tegenhoudt en dat is uw hond. U kunt uw trouwe viervoeter helaas niet meenemen tijdens een verre reis. Het eerste wat u zoekt is een hondenopvang in Almere. Het enige nadeel is dat u al snel bij verschillende kennels in de buurt uitkomt. Een kennel is handig als u een hondenhotel in  Almere nodig hebt, maar meestal is het ontzettend stressvol voor de hond. Er zijn honden die zelfs niet meer willen eten tot hun baasje terugkomt. Voor u als baas kan dit al een reden zijn om gewoon niet meer op vakantie te gaan. U heeft geen zin om met een knoop in uw maag de hond weg te brengen. Plus u wilt niet elke vakantiedag bang zijn dat uw trouwe viervoeter het niet naar z’n zin heeft. Gelukkig hoeft dit ook niet want je kan ook terecht bij hondenopvang Le Woef. Als één van de weinige opvanglocaties werken wij samen met hondenverzorgers aan huis. In een huiselijke sfeer kan deze uw hond laten opvangen. Dit is nog veel beter dan een kennel of hondenhotel in de vorm van een kennel!

Elke verzorger is door ons persoonlijke gecontroleerd

Als hondenopvang willen we graag dat onze klanten met een gerust hart weg kunnen gaan. Onze klanten moeten zichzelf niet constant afvragen hoe het met de hond gaat. Ontzorgen is één van onze kenmerken en dit begint met het vinden van de juiste verzorger. Elke verzorger wordt door ons persoonlijk gecontroleerd. Wij checken of de verzorger gekwalificeerd genoeg is om op jouw hond te passen. Daarnaast gaan we als één van de weinige opvanglocaties bij de verzorger thuis langs. We checken of de omgeving perfect is voor de hond en wat voor een type hond er opgevangen kan worden. Vervolgens maken we met u persoonlijk een afspraak. We kijken wat voor een karakter uw huisdier heeft. Op basis van dit karakter zoeken we een verzorger die in uw vakantieperiode beschikbaar is en past bij uw hond. We zorgen altijd voor de perfecte match zodat jullie beide een leuke vakantie tegemoet gaan.

Persoonlijke aandacht voor uw huisdier

Terwijl u op vakantie gaat is het natuurlijk niet de bedoeling dat je de hele tijd inzit over je huisdier. Het is belangrijk dat u een hond met een gerust hart kan achterlaten. Dit is de reden dat de verzorger elke dag laat weten hoe het met uw huisdier gaat. Als bewijs van alle persoonlijke aandacht die uw hond krijgt worden er regelmatig filmpjes en foto’s gestuurd. U blijft zo op de hoogte van de vakantiepret van uw huisdier. Bij een opvanglocatie worden absoluut niet tien honden geplaatst. Regelmatig is er alleen ruimte voor uw huisdier. Je hoeft zo nooit bang te zijn dat er geen aandacht voor uw hond is. Uw trouwe viervoeter wordt in dit hondenhotel echt in de watten gelegd. Dankzij onze service kunt u eindelijk met een gerust hart op vakantie gaan.