Hondenopvang Amerikaanse Bulldog – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Uw Amerikaanse Bulldog is natuurlijk onderdeel van het gezin. Alleen het is niet altijd mogelijk om uw vriend mee te nemen als u op vakantie gaat. U bent vaak afhankelijk van familie of vrienden. Alleen het kan voorkomen dat u helemaal geen oppas kan vinden. Dit is natuurlijk ontzettend lastig voor als uw trouwe viervoeter niet mee kan op vakantie. Gelukkig is er een alternatief en dat is een hondenpension voor de Amerikaanse Bulldog. Alleen bij het woord hondenpension denkt u al snel aan kennels. Dit is meestal ook het geval, maar er zijn uitzonderingen. Le Woef regelt een betrouwbare hondenopvang met een thuislocatie. Uw grote vriend verblijft niet in een hokje, maar lekker warm in huis. Onze hondenverzorgers zijn zorgvuldig geselecteerd en door ons persoonlijk bezocht. Wij kunnen zo garanderen dat uw vriend een fijn plekje krijgt tijdens uw vakantie.

Een match met de hondenoppas

Voordat wij een warm mandje gaan zoeken gaan we eerst een persoonlijk gesprek aan. We gaan kijken welke verwachtingen u heeft van de hondenoppas en wat voor een soort Amerikaanse Bulldog u heeft. Op basis van de wensen en gedragskenmerken maken we een match met één van onze hondenverzorgers. Elke verzorger in ons systeem heeft een plekje in huis vrij voor een hond. De verzorger is ervaren en gekwalificeerd, maar heeft zelf helemaal geen huisdieren. Daar komt nog eens bij dat alleen uw honden opgevangen mogen worden. Tijdens de opvangperiode worden er dus geen andere honden opgevangen. Wij controleren ook of de verzorger niet werkt tijdens de opvangperiode. Uw Amerikaanse Bulldog mag nooit alleen thuis zijn en er moet voldoende tijd voor vrijgemaakt worden. Alleen als de hondenoppas voor de Amerikaanse Bulldog dit kan garanderen wordt deze opgenomen in ons systeem. Wij controleren dit ook echt persoonlijk door langs te gaan en steekproeven te houden. U weet zo zeker dat u goed zit als u kiest voor Le Woef.

Persoonlijke aandacht voor uw hond

De hondenopvang voor de Amerikaanse Bulldog maakt elke dag tijd vrij om te werken aan de band met uw hond. Elke dag zorgt de oppas ervoor dat er leuke activiteiten op het programma staan. Zo heeft u niet alleen zelf een leuke vakantie, maar ook uw trouwe viervoeter. Als baasje blijft u hiervan op de hoogte. We sturen iedere dag updates met foto’s en filmpjes van uw hond. Het ontzorgen van de klant staat bij ons altijd centraal. Dit doen we door u op de hoogte te houden van de vakantiepret. Tijdens de opvangperiode zal de oppas proberen een mand op te bouwen met uw viervoeter. Mocht u ooit nog een keer terugkomen dan is het direct een feestje voor uw hondenvriend.

Altijd garantie op een verblijfplaats

Het kan natuurlijk gebeuren dat de oppas onverwacht niet meer kan. Dit is altijd het nadeel van een opvang bij mensen thuis. Gelukkig heeft u bij Le Woef altijd garantie op een plekje bij de oppas. Mocht de hondenoppas ineens uitvallen, dan wordt uw hond gewoon bij Le Woef zelf in huis opgevangen. Dit is natuurlijk een fijn idee als u een vakantie boekt.