Hondenopvang Amstelveen – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Voor een baasje is het vaak niet zo lastig als voor de hond om iemand achter te laten tijdens de vakantie. Ondanks dat u altijd op zoek gaat naar een vakantieplekje waarbij de hond mee kan blijft het lastig. Als u met het vliegtuig op vakantie gaat heeft u bijvoorbeeld al een probleem. Een hondenopvang Amstelveen lijkt geen optie te zijn. Als u zoekt op een hondenopvang in Amstelveen dan krijgt u alleen kennels te zien. U heeft er natuurlijk geen zin in om uw huisdier naar de kennel te brengen. Dit zorgt voor veel stress bij uzelf en uw beestje. Gelukkig heeft Le Woef een alternatief voor de kennelopvang. Wij bieden een persoonlijke hondenopvang in huis bij verschillende hondenverzorgers. Door met meerdere verzorgers te werken hoeft uw hond niet bij andere honden te verblijven. Er is alleen persoonlijke aandacht voor uw eigen huisdieren. Uiteraard kunt u één of meerdere honden bij onze opvang in huis onderbrengen. Dit kan voor een dagje weg of langdurige opvang tijdens de vakantie.

Een persoonlijke kennismaking met uw huisdier

Voordat u op vakantie gaat maken we met elkaar een afspraak. We maken kennis met uw huisdier en zijn karakter. Op basis hiervan kijken we welke opvanglocatie het beste bij uw maatje past. Als enige opvanglocatie zijn wij persoonlijk bij de hondenverzorgers thuis langs geweest. We weten precies op wat voor een locatie uw hond terecht komt. Daarnaast weten we zeker dat onze verzorgers gekwalificeerd genoeg zijn om uw hond op te vangen. Er is ook voldoende ruimte aanwezig voor de opvang van uw huisdier. Op basis van het karakter van de verzorger en uw huisdier wordt er een match gemaakt. Uw maatje krijgt bij ons een vaste verzorger toegewezen. Op deze manier kan uw vriendje een band opbouwen met z’n verzorger. We koppelen uw trouwe viervoeter altijd aan de meest geschikte hondenverzorger uit onze database.

Volop aandacht voor uw huisdier

U kunt er bij de verzorgers van Le Woef op rekenen dat er volop aandacht is voor uw huisdier. Het ontzorgen van onze klanten is één van onze missies. Dit doen we door je te garanderen dat je hondje het naar z’n zin gaat hebben. Onze gekwalificeerde verzorgers werken niet in de periode dat uw trouwe viervoeter bij hun verblijft. Zo is er voldoende aandacht voor uw hond. Elke dag worden er leuke activiteiten gepland en ondernomen. Uiteraard mag u daar als baasje deel van uitmaken. Wij sturen de baas elke dag leuke foto’s en filmpjes van de activiteiten die uw trouwe viervoeter beleefd heeft. Onze klanten hoeven zich zo geen zorgen te maken over het speelplezier van de hond. U weet dankzij de foto’s en filmpjes dat je hond net zoveel plezier op vakantie beleeft als jijzelf. Dit bespaart je een hoop stress en zorgen om je trouwe viervoeter. Onze opvanglocaties zijn ook nog eens standaard met garantie. Stel dat de hondenoppas ineens afzegt dan mag je huisdier bij ons in het hondenresort verblijven. U heeft zo gegarandeerd een plekje voor uw hond.