Hondenopvang Amsterdam – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Voor de gemoedsrust van je hond is het prettig om persoonlijk aandacht te krijgen van een hondenverzorger. Als u op zoek bent naar hondenopvang in Amsterdam, dan is een verblijf bij iemand thuis veel beter dan een hokje in een pension. Dit terwijl u zelf kunt genieten van een welverdiende vakantie. Waarom mag uw trouwe viervoeter ondertussen niet ook genieten van een prettig verblijf elders? Bij onze opvang zijn verschillende verzorgers aangesloten. Na een persoonlijke kennismaking wordt er gekeken welke verzorger het beste uw jouw hond past. Door een match te maken zal het uw hond echt aan niets ontbreken tijdens een vakantie of een dagje uit.

Persoonlijke hondenopvang op een thuislocatie

Uw hond wordt niet opgevangen in een hok met meerdere honden. Een hond is het niet gewend om opgesloten te worden in een hok. Dat is zeker geen ideale situatie. Het is belangrijk dat je viervoeter zich ergens echt thuis voelt. We werken standaard aan een stressvrije opvang voor jouw trouwe viervoeter. Dit betekent dat uw huisdier altijd wordt opgevangen op een thuislocatie bij een gezin. In dit huishouden kunnen kinderen wonen die minimaal 6 jaar oud zijn. Uiteraard zijn deze kinderen opgegroeid met 1 of meerdere honden. Alleen honden die geschikt zijn voor kinderen worden bij een gezin met kinderen geplaatst. Dit is de reden dat wij altijd kijken welke hond bij welk gezin past voordat we een verzorger matchen met uw hond.

Een kennelvrij alternatief met persoonlijke aandacht

Hondenopvang Amsterdam is een kennelvrij alternatief waar uw trouwe viervoeter echt persoonlijke aandacht krijgt. In een huiselijke omgeving krijgt je hond elke dag voldoende aandacht. Tijdens uw afwezigheid zal de verzorger dagelijks foto’s en filmpjes maken. Deze filmpjes worden per mail of whatsapp gestuurd. Je hebt zo een idee wat er gebeurt terwijl je zelf van huis bent. Dit geeft u natuurlijk een prettig gevoel. Vanaf je vakantieverblijf wordt je elke dag op de hoogte gehouden van de vakantiepret van je huisdier. Eén van de doelen die wij als hondenopvang hebben is dat we onze klanten ontzorgen. Uiteraard willen we niet dat u op vakantie in de stress zit of jouw huisdier het wel zo prettig heeft. Na uw vakantie kan je zonder schuldgevoel je hond ophalen.

Opvang met garantie op verblijf

Het nadeel van vele hondenoppassers in Amsterdam is dat je vaak afhankelijk bent van één verzorger. Stel dat de verzorger ziek wordt en de opvang niet door kan gaan dan heb je een probleem. Doordat wij samenwerken met verschillende verzorgers kunnen we uw hond vaak toch bij een andere verzorger onderbrengen. Uiteraard is deze verzorger ook door de mensen van Le Woef geselecteerd en gecontroleerd. Hij dient altijd te voldoen aan de hoogste standaard. Mocht het zo zijn dat er geen enkele verzorger binnen ons netwerk meer beschikbaar is, dan kan uw hond te allen tijde bij ons terecht. De vakantie van uw hond vindt dan plaats bij de mensen van Le Woef in huis. Het geld dat verdiend wordt met de hondenopvang Amsterdam gaat ook nog eens rechtstreeks naar Stichting Le Woef. Deze stichting zet zich in voor kansarme honden in Nederland en het buitenland.