Hondenopvang Apeldoorn – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U bent op zoek naar een hondenopvang in Apeldoorn voor uw eigen huisdier. Alleen het vinden van een liefdevolle opvang in huiselijke sfeer lijkt bijna onmogelijk. Als u zoekt op hondenpension in Apeldoorn, dan krijg je regelmatig kennels als zoekresultaten te zien. Natuurlijk is er wel liefde voor uw hond in een kennel. Het enige grote nadeel van een kennel is dat uw hond vooral opgesloten zit in een hok. Iets wat uw huisdier helemaal niet gewend is. Dit zorgt al snel voor veel stress vooral omdat de baas ook nog eens weg is. Het gevolg is dat sommige huisdieren zelfs stoppen met eten. Dit soort dingen wilt u natuurlijk niet meemaken als baas. Als baas laat u met deze gedachtes in je achterhoofd met een knoop in je maag uw huisdier achter. Gelukkig zijn er alternatieven voor een hondenopvang in Apeldoorn.

Gekwalificeerde hondenoppas aan huis

Le Woef heeft een netwerk met hondenverzorgers aan huis. Honden worden hier in een huiselijke sfeer aan huis opgevangen. Uiteraard zijn er nog veel meer van dit soort organisaties en websites te vinden. Het grote verschil met deze websites en Le Woef is dat alle hondenverzorgers door ons persoonlijk gecontroleerd worden. Le Woef heeft zelf een eigen hondenpension en heeft hoge eisen als het aankomt op de opvang. Verzorgers moeten gekwalificeerd zijn en voldoende liefde en tijd hebben om de honden op te vangen. Wij bezoeken als één van de weinige organisaties de thuislocaties zelf om te kijken hoe het hieraan toe gaat. Alleen verzorgers die voldoen aan onze hoge eisen mogen op de honden van onze klanten passen. Je weet zo als baasje 100% zeker dat het bij deze verzorgers wel goed zit.

Persoonlijke aandacht voor uw hond

Als baasje wilt u graag met een gerust hart uw hond achterlaten bij een opvang. U wilt niet met een knoop in je maag wegrijden omdat u niet zeker weet of alles goed gaat. Als u bij ons een plekje in de opvang reserveert weet u zeker dat alles goed verloopt. Je kan rekenen op persoonlijke aandacht voor je hond. U weet zeker dat alles goed komt en uw hond helemaal in de watten gelegd wordt. Als baasje wordt je dan ook op de hoogte gehouden van de vorderingen. Je ontvangt regelmatig een update met foto’s en video’s vanuit de opvang. Je hebt zo een idee wat voor een activiteiten je hondje ondernomen heeft terwijl je zelf op vakantie was. Dit geeft je toch een fijn gevoel als je ver van huis bent zonder uw trouwe viervoeter. Dankzij de berichtjes bent u op de hoogte van alle activiteiten. Daarnaast kunt u altijd vragen stellen over het verblijf van uw hond. U mag gerust vragen of alles wel goed gaat met uw hond. Uiteraard zal de verzorger je altijd op de hoogte houden met updates over uw hond. Je hebt zo een goed beeld hoe het met uw vriendje gaat terwijl u zelf op vakantie bent.