Hondenopvang Arnhem – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als u zelf op vakantie gaat en de hond niet mee kan, dan geeft dit een vervelend gevoel. Vooral als u bij bekende geen hondenoppas kan vinden. Als ju zoekt op hondenopvang Arnhem, dan komt u al snel een aantal kennels in de regio tegen. Als baasje ziet u het alleen totaal niet zitten om uw huisdier in een kennel te doen. U bent gewoon op zoek naar de ideale vakantie voor uw viervoeter. Hondenopvang Le Woef zorgt er altijd voor dat de perfecte verzorger voor uw hond gevonden wordt. Wij werken alleen met persoonlijk geselecteerde en gekwalificeerde hondenverzorgers. Onze verzorgers zorgen ervoor dat uw huisdier net als jezelf de perfecte vakantie tegemoet gaat! Terwijl uw hond geniet van een heerlijke vakantie vol aandacht gaat u zelf ook met een gerust hart weg.

Persoonlijke kennismaking met uw hond

Voordat we uw hond bij een verzorger indelen gaan we eerst persoonlijk met elkaar kennismaken. Op basis van gedragskenmerken van uw huisdier zoeken we de ideale match. U kunt ook zelf een aantal persoonlijke wensen doorgeven. Bijvoorbeeld dat yw huisdier absoluut niet bij kinderen of andere honden geplaatst mag worden. Wij zorgen ervoor dat uw huisdier in de perfecte thuissituatie terecht komt. U hoeft hierbij echt niet bang te zijn dat het aan iets ontbreekt tijdens uw vakantie.

Elke hondenopvang persoonlijk geselecteerd

Er zijn wel meer hondenopvang locaties in Arnhem waarbij huisdieren in huis worden opgevangen. Het enige nadeel hiervan is dat de organisatie erachter zelf niet weet wat voor een opvang het is. Ze zijn nog nooit bij de hondenverzorgers thuis geweest en ze hebben geen idee waar de honden van klanten terecht komen. Le Woef is altijd betrokken bij de opvang en bezoekt elke locatie regelmatig zelf. Hierbij wordt er gecontroleerd of de opvang aan alle strenge eisen voldoet. We sturen echt niet zomaar onze klanten naar een opvanglocatie toe. Hierbij bieden we altijd kennelvrije alternatieven met voldoende persoonlijke aandacht voor je viervoeter. De verzorger mag bijvoorbeeld tijdens de opvangperiode niet werken. Er moet altijd iemand thuis zijn om aandacht te geven aan de opvanghond. Hierdoor gaat uw huisdier elke dag leuke activiteiten beleven en wordt u als baasje hiervan op de hoogte gehouden. Elke dag krijgt u berichtjes met foto’s en filmpjes. U weet zo zeker dat het wel goed zit met de opvang van uw huisdier! Dit geeft u een gerust hart tijdens de vakantie.

Hondenopvang Arnhem met garantie!

Een hondenhotel aan huis is natuurlijk leuk. Maar wat als de hondenoppas onverwacht ziek wordt? U kunt niet zomaar even uw vakantie afzeggen omdat u onverwacht geen oppas hebt. Gelukkig hebben wij in ons eigen hondenresort altijd een plekje vrij voor noodgevallen. U boekt bij ons altijd een opvang met garantie! Dit maakt het boeken van een vakantie iets eenvoudiger. Je weet zo zeker dat de opvang van je trouwe viervoeter goed geregeld is. Bij Le Woef kan je altijd zonder zorgen op vakantie gaan en de zorg van uw huisdier overdragen aan een gekwalificeerde hondenoppas.