Hondenopvang Australian Shepherd – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Uw gezin heeft plannen om deze zomer een mooie reis te gaan maken. Alleen u ziet het zelf niet zo zitten omdat u weet dat uw Australian Shepherd niet mee kan. Natuurlijk zijn er genoeg kennels in Nederland waar u de hond kan onderbrengen. Alleen u ziet het echt niet zitten dat uw hond in een klein hokje wordt opgesloten. Gelukkig is er een alternatief en dat is Le Woef. Bij Le Woef kan uw hond genieten van een heerlijke vakantie op een thuislocatie. Uw hond wordt bij de verzorger thuis ondergebracht. Er is eigenlijk geen betere oplossing als u zelf op vakantie gaat en de hond helaas niet mee kan.

Een passende opvang voor uw hond

Wij zorgen er altijd voor dat er een passende opvang geregeld wordt voor uw Australian Shepherd. Zo regelen we eerst een afspraak waarin we u samen met uw hond uitnodigen. Samen gaan we kennismaken en uw wensen bespreken. U mag tijdens dit gesprek aangeven wat uw verwachtingen zijn van de opvang. Vervolgens kijken we in onze eigen database welke hondenoppas bij uw Australian Shepherd past. Doordat wij als één van de weinige opvanglocaties al onze verzorgers kennen kunnen we altijd een match maken. U komt dus nooit bij een hondenopvang Australian Shepherd terecht die niet met uw hond om kan gaan. De gekwalificeerde verzorger heeft tijdens de oppasperiode vrij genomen of werkt niet. Tijdens deze periode steekt de verzorger z’n volledige aandacht in uw trouwe viervoeter. Uw vriend wordt als het ware in de watten gelegd tijdens een verblijf in de opvang. U hoeft u zo geen seconde zorgen te maken of uw trouwe viervoeter heimwee heeft naar huis.

Elke dag zit vol met leuke activiteiten

Normaal gesproken maakt u regelmatig lange boswandelingen met uw trouwe viervoeter. U steekt veel tijd in spelletjes of activiteiten om uw hond bezig te houden. Van de hondenverzorger kan u eigenlijk exact hetzelfde verwachten. Onze verzorgers doen er alles aan om een band op te bouwen met uw huisdier. Dit doen ze door lange wandelingen te maken en samen deel te nemen aan leuke activiteiten. Als baasje wordt u hier van op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes. U verblijft zo met een goed gevoel op uw vakantiebestemming omdat u weet dat uw vriend in goede handen is.

Boek vandaag nog een verblijf met garantie

Als uw Australian Shepherd naar de hondenpension van Le Woef gaat dan heeft u altijd de garantie op een plekje. Doordat wij werken met verzorgers die honden in huis opnemen kan er altijd iemand uitvallen. Normaal gesproken heeft u dan een probleem. Vooral als u last minute een nieuwe verzorger moet vinden. Voor noodgevallen hebben wij gelukkig altijd een plekje vrijgehouden in ons eigen hondenpension. Uw vriend verblijft dan net als voorheen gewoon in een mandje in ons huis. U hoeft uzelf dus nooit zorgen te maken dat u geen plek heeft voor uw trouwe viervoeter. Dankzij deze garantie is het voor baasjes eenvoudiger om te boeken.