Hondenopvang Beagle – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een hondenopvang voor de Beagle vinden is nog best lastig. Vooral als u absoluut geen gebruik wil maken van kennels. Uw hond zit normaal gesproken ook gewoon lekker warm in huis in een mandje. Bij kennels verblijft uw vriend in een hok samen met andere honden. Het idee alleen al dat uw vriend hiernaar toe moet zorgt voor een knoop in uw maag. Gelukkig is er een alternatief en dat de hondenopvang van Le Woef. De hondenverzorgers zijn zorgvuldig geselecteerd en worden door ons persoonlijk gecontroleerd. In onze database zitten alleen verzorgers die een unieke thuis situatie kunnen bieden die absoluut niet te vergelijken is met een kennel. Via onze gekwalificeerde verzorgers verblijft uw Beagle in een hondenpension waarbij de aandacht volledig naar hem uitgaat. De hondenverzorgers doen er alles aan om het uw trouwe viervoeter naar z’n zin te maken.

Hondenoppas voor Beagle persoonlijk uitgezocht

Voordat u een hond bij ons onderbrengt maken we eerst een afspraak met elkaar. We gaan elkaar persoonlijk ontmoeten en na de consultatie hebben we een goed beeld van de gedragskenmerken van uw hond. U geeft tevens uw eigen wensen door. Op basis hiervan kiezen we een hondenoppas voor uw Beagle. In onze database staan verschillende verzorgers. Ze zijn allemaal gekwalificeerd en persoonlijk door ons gecontroleerd. We weten exact wat we van ze kunnen verwachten. Wij zijn één van de weinige organisaties die echt bij de verzorger langsgaat om de kwaliteit te controleren. Er moet bijvoorbeeld ruimte zijn voor de hond in huis en er mogen geen andere dieren zijn. Daarnaast moet de oppas tijdens de opvangperiode thuis zijn. De hond mag dus niet de hele tijd alleen thuis zijn. Er moet echt tijd vrij gemaakt worden voor de Beagle. Dit is de reden dat wij meestal geen oppaslocaties hebben met kleine kinderen.

Elke dag een feestje voor uw Beagle

Tijdens uw vakantie beleeft u natuurlijk leuke avonturen. Het is dan wel zo eerlijk dat uw vriend ook een leuke tijd heeft. Doordat de hondenopvang voor Beagle geen andere honden mag opvangen is er de volledige aandacht voor uw hond. Dit wil zeggen dat er iedere dag leuke activiteiten ondernomen worden. Samen gaan we bijvoorbeeld een leuke wandeling maken door het bos. Of andere leuke activiteiten ondernemen. Tijdens de opvangperiode zal de oppas proberen een band met uw hond op te bouwen. Hierdoor voelt het verblijf echt aan als thuis. Mocht u later nog eens een hondenopvang nodig hebben dan verblijft uw vriend uiteraard bij dezelfde verzorger.

Boek een hondenopvang met garantie

Het nadeel van een hondenoppas in huis is dat u altijd afhankelijk bent. Stel dat de oppas ziek wordt dan heeft u een groot probleem. In het ergste geval moet u de vakantie afzeggen. Gelukkig kan u als alternatief een hondenopvang met garantie boeken. Stel dat er iets gebeurt dan hebben wij altijd een plekje vrij in ons eigen hondenpension. Uw Beagle krijgt hier een warm plekje waar hij lekker verzorgd wordt door onze eigen verzorgers. U hoeft dus nooit bang te zijn dat u onverwacht geen oppas heeft als u boekt via Le Woef.