Hondenopvang Berner Sennenhond – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een vakantie boeken is natuurlijk hartstikke leuk, maar u zit al snel met uw honden in het haar waar u de Berner Sennenhond gaat laten. U wil natuurlijk niet graag anderen opzadelen met de zorg voor uw hond. Of u heeft misschien helemaal geen oppas binnen de familie. Dit is natuurlijk ontzettend lastig vooral als u denkt aan een hondenpension voor de Berner Sennenhond. U ziet uw huisdier liever niet opgesloten in een kennel zitten terwijl uzelf in een luxe hotel verblijft. Gelukkig is er een alternatief en dat is een hondenopvang bij een thuislocatie van Le Woef.

De ideale vakantie voor uw hond

Als u bij Le Woef een hondenoppas voor Berner Sennenhond boekt dan vind u direct de perfecte verzorger. Wij nodigen u altijd eerst bij ons uit voor een consulatie. We kijken naar het karakter van uw trouwe viervoeter en uw eigen wensen en eisen. Aan de hand van onze persoonlijke kennismaking kijken we in onze eigen database naar een geschikte hondenoppas. Wij bieden als één van de weinige organisaties echt gecontroleerde hondenverzorgers met een thuisopvang. Een thuisopvang wil zeggen dat uw Berner Sennenhond in een huiselijke omgeving verblijft. Daarnaast garanderen wij dat uw hond de hele dag door aandacht krijgt. Onze verzorgers hechten een hoge waarde aan een persoonlijke band met uw huisdier. Iedere dag wordt er aan deze band gewerkt door samen leuke activiteiten en wandelingen te maken. U wordt hiervan zelf op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes tijdens uw vakantie. Dit geeft u een aangenaam gevoel tijdens uw afwezigheid.

Elke verzorger persoonlijk geselecteerd

Wij zijn één van de weinige organisaties die alle verzorgers persoonlijk kent. Wij gaan ook bij iedereen thuis langs om de locatie persoonlijk te inspecteren. Regelmatig organiseren wij een steekproef zodat we de hoge kwaliteit van Le Woef kunnen blijven waarborgen. Naast een persoonlijk bezoek moet iedere opvang aan hoge eisen voldoen. De oppas moet bijvoorbeeld gekwalificeerd zijn en tijdens de opvangperiode in huis zijn. Uw hond mag dus niet de hele dag alleen thuis zijn terwijl de hondenverzorger gaat werken. Daarnaast mogen er geen andere honden opgevangen worden. Uw Berner Sennenhond heeft het alleen recht en hierdoor de volledige aandacht van de verzorger. Dit idee is natuurlijk wel zo prettig als u op vakantie bent en u hond alleen achterblijft.

Boek bij ons altijd een opvang met garantie

U hoeft bij Le Woef nooit bang te zijn dat de hondenverzorger op het laatste moment afzegt. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren waardoor er ineens geen plek meer is. Bijvoorbeeld als de verzorger ziek geworden is. Gelukkig heeft Le Woef altijd voor noodgevallen een plekje in huis vrij in ons eigen hondenhuis. U kan dankzij deze garantie altijd veilig een verblijf voor uw hond boeken. Daarnaast proberen wij altijd uw Berner Sennenhond bij dezelfde verzorger onder te brengen. Uw huisdier kan zich zo altijd verheugen op een hondenvakantie als u zelf van huis weg bent.