Hondenopvang Boomer – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U ziet het helemaal niet zitten om uw Boomer achter te laten bij een hondenpension. De gedachten dat uw vriend achter tralies komt te zitten maakt u eigenlijk al gek. Het zou goed kunnen dat uw hond zelf ook veel stress ervaart van dit type opvang. We horen regelmatig honden die niet meer willen eten door de opvang achter tralies. Ondanks dat de honden voldoende uitgelaten worden is dit wel degelijk een verschil met opvang bij familie. Uw Boomer vertrouwt misschien ook niet zomaar iemand waardoor het lastig is om ergens opvang te vinden. Gelukkig is er nog de hondenopvang voor de Boomer in huis. Hierbij wordt uw trouwe viervoeter in de watten gelegd in een echte thuissituatie. Er worden ook geen andere honden opgevangen tijdens de opvangperiode. Uw vriend ervaart hierdoor veel minder stress en accepteert de opvang veel sneller dan een traditioneel pension.

Gekwalificeerde hondenverzorgers zorgen voor uw hond

Als u voor Le Woef kiest als opvangorganisatie dan maken we eerst een vrijblijvende afspraak met elkaar. Tijdens dit gesprek neemt u de hond gewoon mee. We kijken naar het karakter van uw trouwe viervoeter en uw eigen wensen. Op basis hiervan gaan we op zoek naar een hondenoppas voor een Boomer in onze database. In onze database staan enkel gekwalificeerde hondenverzorgers. Een hondenverzorger moet aan verschillende strenge eisen voldoen. Er moet bijvoorbeeld een mandje beschikbaar zijn in huis en er mogen geen andere huisdieren zijn. Een andere eis is dat de oppas tijdens de oppasperiode niet mag werken. Er moet dus altijd iemand bij uw hond in de buurt zijn. Als één van de weinige opvangorganisaties controleren wij dit ook echt steekproefsgewijs. Wij gaan ook altijd eerst kennismaken met een hondenoppas voor Boomer voordat deze überhaupt in ons systeem komt. Alleen zo kunnen we kwaliteit garanderen bij de opvang van uw hond.

Elke dag is een luxe vakantiedag

Ons hondenpension voor de Boomer is eigenlijk een luxe 5 sterrenhotel. Uw trouwe viervoeter wordt bij ons volledig in de watten gelegd. De aandacht gaat volledig uit naar uw hond. Er mogen bijvoorbeeld ook geen kinderen of andere huisdieren in huis zijn. Tijdens de opvangperiode worden er iedere dag leuke activiteiten ondernomen die passen bij het karakter van uw hond. Als uw hond dol is op het bos, dan staat een boswandeling zeker weten op het programma. Als baas wordt u hiervan ook nog eens op de hoogte gehouden. Wij sturen iedere dag een update naar uw vakantieadres. Dit kan bijvoorbeeld via whatsapp of per e-mail. Onze updates bestaan uiteraard ook uit foto’s en sommige verzorgers sturen zelfs filmpjes toe. U kan zo als baas met een gerust hart op vakantie gaan en op de hoogte blijven van alle avonturen.

Boek met garantie een verblijf voor uw Boomer

Bent u van plan om definitief voor Le Woef te kiezen? Dit is natuurlijk super alleen u wil natuurlijk wel de garantie dat uw oppas echt beschikbaar is. Bij onze organisatie boekt u altijd een plekje voor uw hond met garantie. Als de oppas onverwacht uitvalt dan nemen wij uw hond zelf in huis op. U heeft zo altijd een fijn plekje voor uw huisdier. Als u later nog eens een keer gebruik wil maken van onze diensten dan zorgen we ervoor dat u bij dezelfde oppas terecht komt. Een vakantie wordt zo een feest van herkenning voor uw huisdier. U kan eindelijk zonder knoop in uw maag uw trouwe viervoeter wegbrengen voor een vakantie.