Hondenopvang Border Collie – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een Border Collie hondenpension ziet u als baasje eigenlijk helemaal niet zitten. U bent op zoek naar een opvang waarbij er voldoende aandacht is voor uw hond. U wil graag dat uw hond in de watten gelegd wordt. U ziet het helemaal niet zitten dat uw vriend in een hokje met tralies gestopt wordt. Het gevolg is dat u met een knoop in uw maag op vakantie gaat en u geen flauw idee heeft hoe het met uw hond vergaat. Voor veel hondeneigenaren is dit een reden om helemaal niet meer op vakantie te gaan. Bij Le Woef snappen we dit helemaal. Wij zorgen daarom voor een gegarandeerde hondenopvang in huis. Uw hond verblijft niet in een hok met uitlaatruimte, maar in een gouden mandje in huis. Er wordt werkelijk alles aan gedaan om het uw vriend naar z’n zin te maken. Daarnaast komt uw Border Collie alleen bij een gekwalificeerde oppas terecht met voldoende tijd en ruimte. U hoeft u bij ons nooit zorgen te maken over de opvang van uw trouwe viervoeter.

Een match voor het leven

Als u bij Le Woef een afspraak maakt gaan wij eerst met elkaar kennismaken. Tijdens een eerste kennismaking kijken we goed naar het karakter van uw trouwe viervoeter. Vervolgens gaan we in onze database op zoek naar een hondenoppas voor uw Border Collie. In de database hebben we enkel gekwalificeerde hondenverzorgers staan. Naast gekwalificeerd hebben ze zelf geen huisdieren meer en tijdens de oppasperiode hebben ze er geen baas meer naast. Dit betekent dat uw hond nooit alleen zit en er altijd 24 uur per dag volledige aandacht is. Tijdens de oppasperiode mogen er ook geen andere honden opgevangen worden. U weet bij Le Woef gegarandeerd dat de focus op uw hond ligt. Vervolgens gaan we kijken of er een match is. Als het goed klikt met uw Border Collie en de hondenoppas, dan zorgen wij ervoor dat dit uw vaste oppas wordt. Als u ooit nog een keer een hondenopvang voor de Border Collie nodig heeft, dan zorgen wij ervoor dat u bij dezelfde oppas terecht komt.

Elke dag is het vakantie

U bent niet de enige die op vakantie gaat, maar uw grote vriend gaat ook op vakantie. Elke dag staat in het teken van plezier maken en samen een band opbouwen. De hondenoppas zal uw hond elke dag meenemen naar leuke activiteiten in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een lange wandeling door het bos of een bezoekje aan Le Woef zelf. Uiteraard kijken we hierbij naar het karakter van uw hond. Wij laten uw Border Collie bijvoorbeeld niet met andere honden spelen als hij niet gesocialiseerd is.

Blijf op de hoogte van de vakantiepret

Als baas blijft u natuurlijk op de hoogte van alle vakantiepret. Elke dag ontvangt u per whatsapp of e-mail een update. Eventueel wordt deze update aangevuld met foto’s en filmpjes van alle avonturen. Dit geeft u als baas een prettig gevoel als u ver weg op vakantie bent.