Hondenopvang Boxer – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Natuurlijk is uw Boxer uw grote vriend en vind u het lastig om hem achter te laten tijdens de vakantie. Helemaal als u doorheeft dat uw grote vriend in een kennel geplaatst wordt tijdens uw afwezigheid. Dit is natuurlijk helemaal niet fijn. Gelukkig is er eindelijk een diervriendelijk alternatief en dat is de thuisopvang van Le Woef. De Boxer hondenoppas neemt uw trouwe viervoeter gewoon in huis. Le Woef is een organisatie die een gekwalificeerde oppas regelt die voor uw hond gaat zorgen. Wij nemen absoluut geen kennels in ons bestand op, maar alleen diervriendelijke thuislocaties. Er mogen zelfs geen meerdere honden aanwezig zijn of opgevangen worden. De volledige aandacht moet uitgaan naar uw trouwe viervoeter.

Een oppas die past bij uw Boxer

Le Woef plant altijd eerst een kennismakingsgesprek in. We vragen hierbij naar uw wensen en wat voor een soort opvang u zoekt. Vervolgens gaan we kennismaken met uw hond. We kijken naar z’n gedragskenmerken en wat voor een soort hond het is. Op basis hiervan kijken we in onze database welke hondenoppas beschikbaar is en past bij uw viervoeter. Als één van de weinige opvangorganisaties kennen we echt alle verzorgers persoonlijk. We weten ook exact waar uw hond terecht komt omdat we bij de verzorgers thuis geweest zijn. De meeste organisaties proberen zoveel mogelijk hondenverzorgers te regelen en controleren de kwaliteit absoluut niet. Le Woef vind het belangrijk dat elke opvang voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden. Er moet dus ruimte en aandacht zijn voor de hond. Daarnaast mogen er geen kleine kinderen of andere huisdieren zijn. Tijdens de opvangperiode mogen er geen andere honden opgevangen worden en mag de oppas niet werken. Alleen zo kunnen wij de volledige aandacht voor uw Boxer garanderen.

Persoonlijke aandacht voor uw hond

De hele dag door krijgt uw Boxer persoonlijke aandacht van de verzorger. We vinden het belangrijk dat er hard gewerkt wordt aan een persoonlijke band tussen de verzorger en uw trouwe viervoeter. Iedere dag worden er daarom leuke activiteiten georganiseerd. Is uw hond goed gesocialiseerd met andere honden? Dan mag hij één keer per week eventueel naar de hondenspeeltuin op het resort van Le Woef. U hond kan hier op 20.000 vierkante meter afgeschermd terrein spelen met andere honden. Tijdens uw afwezigheid wordt u ook nog eens op de hoogte gehouden van alle avonturen. U ontvangt elke dag updates met foto’s en filmpjes van uw hond.

Boek vandaag nog een verblijf met garantie

Een persoonlijke hondenopvang in huis is natuurlijk leuk, maar wat gebeurt er als een hondenverzorger onverwacht ziek wordt? U heeft dan in het ergste geval helemaal geen hondenopvang voor uw Boxer. Gelukkig bieden wij standaard bij uw boeking de garantie dat uw trouwe viervoeter een plekje heeft. Stel dat er iets tussen komt dan nemen wij uw hond in huis in ons eigen Boxer hondenpension. U hoeft uzelf dus nergens zorgen om te maken als u een verblijf boekt bij Le Woef.