Hondenopvang Breda – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U heeft plannen om binnenkort eens een lekkere vakantie naar het buitenland te boeken. Alleen bij het boeken van uw droomvakantie komt u erachter dat je hond niet mee kan. U krijgt als baasje direct een grote knoop in uw maag. Natuurlijk heeft u weleens aan een kennel gedacht, maar u ziet het niet zitten om uw hond in een hokje te stoppen en achter te laten. Ondanks dat uw huisdier regelmatig wordt uitgelaten is er niet de huiselijke sfeer die je gewend bent. Bij het zoeken op hondenopvang in Breda komt u al snel bij ons uit. Wij pakken het heel anders aan dan de kennels die u tegenkomt onder hondenopvang Breda. Als één van de weinige opvanglocaties vangen wij samen met hondenverzorgers honden in huis op. In een huiselijke sfeer kunnen de honden genieten van de volledige aandacht. Niet alleen uzelf hebt een vakantie geboekt, maar ook uw trouwe viervoeter. U kunt bij deze hondenoppas terecht als dagopvang, maar ook als u een vakantie gaat boeken.

Elke verzorger wordt speciaal geselecteerd

Geen enkele verzorger in onze opvang is niet gekwalificeerd voor het opvangen van honden. Als één van de weinige opvanglocaties zoeken wij onze hondenverzorgers persoonlijk uit. Wij gaan bij de opvanglocaties persoonlijk langs om te kijken of de locatie geschikt is voor het opvangen van honden. Uiteraard moet er ook voldoende persoonlijke aandacht voor uw huisdier zijn. Het gezin moet ook geschikt zijn om een hond in op te vangen. Als er kleine kinderen aanwezig zijn dan moeten deze minimaal 6 jaar oud zijn. De kinderen moeten ook aan honden gewend zijn. Dit zijn allemaal dingen die door ons persoonlijk gecontroleerd worden voordat er een hond naartoe gestuurd wordt. Pas als er een warm mandje voor uw huisdier klaarstaat mogen er honden opgevangen worden.

Volledige aandacht voor uw huisdier

Natuurlijk wilt u graag dat uw hondje volledig in de watten gelegd wordt als je zelf van huis bent. Gelukkig komt dit helemaal goed als uw huisdier naar Le Woef gaat. Elke hondenoppas wordt geselecteerd op o.a. de tijd die er vrijgemaakt is voor de hond. Jouw hond krijgt altijd persoonlijke aandacht. Daarnaast wordt bij de opvang meestal alleen jouw trouwe viervoeter opgevangen. Soms heeft de oppas zelf een hond, maar dit is dan een hele sociale hond. Uiteraard wordt er altijd eerst een match gemaakt. Als jouw hond niet goed kan opschieten met vreemde honden dan wordt je huisdier ergens anders geplaatst. Als baasje wordt je elke dag op de hoogte gehouden van de vakantieavonturen van je hond. U krijgt elke dag foto’s en filmpjes te zien en je kan zo met een gerust hart op vakantie gaan.

Opvang met garantie

Als u eenmaal een hondenpension Breda gevonden hebt in huiselijke sfeer dan ben je altijd afhankelijk van de verzorger. Als de verzorger zelf op vakantie is kan de hond er niet heen. Of wat als de verzorger ziek is? Gelukkig kunt u bij ons altijd uw hond brengen met garantie op opvang. Als de verzorger ziek is of onverwacht niet kan gaan we op zoek naar een nieuwe match. We zorgen er altijd voor dat er een hondenoppas beschikbaar is die past bij het karakter van uw hond.