Hondenopvang Bussum – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Helaas kan je hondje echt niet altijd mee op vakantie. Voor een baas kan dit een reden zijn om een vakantie af te zeggen. De gedachten dat je hond in een hondenopvang Bussum in een kennel geplaatst wordt is niet bepaalt prettig. De meeste baasjes brengen hun hond met een knoop in hun maag naar de hondenopvang Bussum. Het is natuurlijk geen prettig idee om je hond in de kennel achter te laten. Bij Le Woef hebben we dit zelf meegemaakt met onze eigen honden. Vanuit deze gedachten besloten we een kennelvrije opvang te starten bij hondenverzorgers aan huis.

Elke verzorger door ons persoonlijk geselecteerd

Als één van de weinige opvanglocaties kiezen wij de hondenverzorgers persoonlijk uit. Wij gaan zelfs bij de verzorger thuis langs om te kijken hoe de opvangsituatie eruit ziet. We willen niet dat je hondje zomaar ergens terecht komt. We zoeken altijd een veilig plekje uit waar voldoende liefde en aandacht is. Daarnaast is geen enkele thuissituatie hetzelfde. We willen daarom met eigen ogen zien hoe de locatie is ingericht. Of er wel een warm mandje aanwezig is om jouw hondje op te vangen. Er moet voldoende liefde en aandacht zijn voor de hond. We kiezen daarom nooit voor verzorgers met kleine kinderen. Een verblijf bij onze verzorgers is niet te vergelijken met een hondenhotel. Bij ons is er echt persoonlijke aandacht en mag de verzorger van slechts één baasje tegelijk hondjes opvangen. Er is zo altijd exclusieve aandacht voor je hondje. Plus je hondje wordt nooit opgevangen in een kennel. Wij zorgen altijd voor een kennelvrije opvang bij een verzorger in huis.

Elke dag liefdevolle aandacht voor je viervoeter

Er is bijna geen één hondenpension Bussum te vinden waar je huisdier zoveel liefdevolle aandacht krijgt als bij Le Woef. Wij hechten veel waarde aan een beetje extra aandacht voor je huisdier. Het is voor je hondje natuurlijk al spannend genoeg dat de baas van huis is. Tijdens je afwezigheid krijg je huisdier voldoende afleiding. Elke dag gaat je hondje met de verzorger op stap. De baas wordt hiervan op de hoogte gehouden met updates, foto’s en filmpjes. Als je zelf van huis bent is het natuurlijk ook spannend. Je wil graag weten of alles goed gaat met je trouwe viervoeter. Dankzij de updates hoef je jezelf geen zorgen meer te maken over de verzorging van je hondje. Zodra je thuis komt heeft je huisdier een geweldige vakantie gehad!

Hondenopvang met garantie op verblijf

Hondenopvang Le Woef regelt standaard hondenopvang met garantie op verblijf. Een hondenoppas aan huis is natuurlijk super. Het enige nadeel is dat je echt afhankelijk van iemand bent. Als de oppas ziek wordt kan je hond er niet naartoe. Dit kan een probleem zijn als je net een vakantie geboekt hebt en een dag ervoor hoort dat het niet door kan gaan. Bij Le Woef kan je standaard een hondenopvang met garantie boeken. Stel dat de opvang ineens niet doorgaat dan nemen vangen wij persoonlijk de hond op. Je hebt zo altijd de garantie op een verblijf bij een hondenoppas in huis. Dit is wel zo prettig boeken!