Hondenopvang Cavalier King Charles Spaniel – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U bent van plan om op vakantie te gaan en u kijkt er echt naar uit. Er is alleen één probleem en dat is de oppas voor de hond. Natuurlijk zijn er genoeg kennels waar u een viervoeter kan onderbrengen. Alleen het idee van een kennel staat u absoluut niet aan. U ziet het niet zitten dat uw trouwe viervoeter opgesloten dient te worden in een hokje. Gelukkig zijn er alternatieven om uw Cavalier King Charles Spaniel op te vangen. Een alternatief is om bijvoorbeeld te zorgen voor opvang in een thuislocatie. Le Woef hondenopvang organiseert opvang bij ervaren en gekwalificeerde hondenoppassers in huis. Als één van de weinige organisaties komen we echt bij mensen thuis om de opvang te controleren. Wij weten zo zeker dat het uw hond aan niets zal ontbreken tijdens uw vakantie.

Elke opvanglocatie door ons geselecteerd

Bij Le Woef begrijpen we heel goed dat u echt niet overal uw hond onder gaat brengen. U wil graag een opvanglocatie waarbij de volledige aandacht uitgaat naar uw trouwe viervoeter. Dit is de reden dat wij aan elke hondenoppas voor de Cavalier King Charles Spaniel een persoonlijk bezoek brengen. We kijken of de locatie geschikt is en of er wel voldoende aandacht voor de hond is. We kiezen daarom meestal voor een 1-persoons huishouden waarbij de eigenaar de hele dag thuis is. Tijdens de opvangperiode mag de oppas in ieder geval niet werken. Het is belangrijk dat er altijd iemand aanwezig is om voor uw hond te zorgen. Daarnaast mogen er tijdens de opvangperiode geen andere honden opgevangen worden. U weet zo zeker dat de volledige aandacht uit gaat naar uw hond.

Elke dag een feestje

Tijdens de opvangperiode is echt elke dag een feestje. Naast een verblijf in een huiselijke omgeving krijgt uw hond de hele dag door aandacht. Wij vinden het belangrijk dat er een persoonlijke band met uw Cavalier King Charles Spaniel wordt opgebouwd. Dit doen ze door samen leuke activiteiten te beleven. Door een persoonlijke band op te bouwen heeft u een hondenoppas voor het leven. Stel dat u later nog een keer op vakantie gaat, dan kan u gerust Le Woef bellen en een hondenopvang voor Cavalier King Charles Spaniel regelen. U komt altijd bij dezelfde oppas terecht en dit is wel zo prettig. Daarnaast wordt u dagelijks op de hoogte gehouden met foto’s en video’s van de vakantiepret van uw hond. U beleefd niet alleen zelf veel plezier tijdens de vakantie, maar ook uw trouwe viervoeter geniet in volle teugen.

Boek met garantie een hondenopvang

Een hondenpension voor de Cavalier King Charles Spaniel heeft altijd wel een plekje vrij. Alleen als u kiest voor een thuislocatie, dan kan het gebeuren dat de verzorger ziek wordt. Als de verzorger ziek wordt is er geen plekje vrij en heeft u een groot probleem. U moet last minute iets anders regelen. Gelukkig heeft Le Woef altijd een plekje vrij in hun eigen hondenhuis. Uw hond blijft gewoon bij ons hondenpension in huis. U krijgt dezelfde verzorgde vakantie als bij een hondenoppas met thuislocatie.