Hondenopvang Chihuahua – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als u op vakantie gaat is het altijd weer lastig om uw hond onder te brengen. Een Chihuahua brengt u niet zomaar even naar een hondenkennel. De meeste chihuahua’s zijn echte familie honden en verblijven graag in de buurt van het gezin. Een plekje in een hondenkennel verloopt meestal zeer stressvol voor de hond. Daarnaast gaat u natuurlijk niet met een vrolijk gevoel weg als uw hond naar de opvang gaat. Er zijn genoeg eigenaren die besluiten helemaal niet op vakantie te gaan als de Chihuahua geen fijn onderkomen heeft. Een kennel met tralies is absoluut een reden om niet om op vakantie te gaan. Gelukkig heeft Le Woef een oplossing voor uw huisdier. Le Woef zorgt voor een hondenhotel bij een gekwalificeerde hondenoppas in huis. Hierbij wordt er altijd gekeken naar uw eigen wensen en ideeën over de opvang van uw huisdier.

Eén op één aandacht voor uw trouwe viervoeter

Hondenopvang voor een Chihuahua is nooit met andere honden samen. De hond wordt altijd bij een gezin geplaatst zonder huisdieren. Er worden ook nooit andere honden tegelijk opgevangen. U kan bij de hondenoppas voor Chihuahua ervanuit gaand at uw huisdier de volledige aandacht krijgt. Als uw dier niet gesocialiseerd is met andere huisdieren dan is dit bij Le Woef absoluut geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw vriend in een rustige omgeving verblijft zonder andere huisdieren. Daarnaast mag de gekwalificeerde verzorger geen fulltime baan hebben tijdens de periode van opvang. Er is altijd volledige aandacht voor uw trouwe viervoeter. Uw Chihuahua is nooit alleen thuis en wordt iedere dag weer in de watten gelegd met leuke activiteiten. Net als de baas verblijft uw vriend in een luxe vijfsterren hotel.

Een match met de hondenoppas

Als u op vakantie gaat, dan wil u dit graag zonder een knoop in uw maag. U wil niet dat uw trouwe viervoeter heimwee krijgt of ongelukkig is tijdens uw afwezigheid. Daarom gaan wij altijd op zoek naar een hondenoppas die past bij uw hond. Wij hebben een uitgebreide database met verschillende gekwalificeerde verzorgers. Voordat we uw Chihuahua ergens inplannen maken we eerst een afspraak om kennis te maken. We kijken naar het karakter en de wensen van de baas. Op basis hiervan maken we een match. Dit wordt meteen de vaste oppas van uw hond. Als u ooit nog een keer gebruik maakt van de diensten van Le Woef dan krijgt u standaard dezelfde oppas. Dit is wel zo’n prettig gevoel als u weggaat.

Hondenpension Chihuahua met gegarandeerde opvang

Een hondenpension voor uw Chihuahua boeken kan bij ons met garantie. Stel dat de oppas onverwacht ziek is dan kan u helemaal niet weg. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend. Vooral als uw vakantie al geboekt is. Wij geven daarom altijd garantie op opvang. Als er onverwacht geen opvang mogelijk is regelen wij altijd een alternatief. We houden altijd in ons eigen pension een plekje voor noodgevallen vrij. Uiteraard is de opvang in ons eigen pension ook gewoon in huis. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw Chihuahua in een hokje gestopt wordt.