Hondenopvang Delft – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een liefdevolle opvang in huiselijke sfeer willen we natuurlijk allemaal. Helaas kom je die niet snel tegen als je zoekt op hondenopvang Delft. De meeste hondenhotels bestaan uit kennels. Het nadeel van de kennel is dat je hondje in een hokje gestopt wordt. Ondanks dat je huisdier regelmatig wordt uitgelaten voelt het niet zoals thuis. Het is niet zo gek dat je huisdier veel last krijgt van stress. Als baas ga je ook niet prettig op vakantie als je hond in een kennel zit. Toch moet je met een oplossing komen als je op vakantie gaat of een dagje weg. Een hondenopvang in Delft zonder kennels zou een fijne oplossing zijn. Gelukkig heeft Le Woef een kennelvrij alternatief met lieve verzorgers waarbij je huisdier in huis verblijft.

Elke hondenoppas zorgvuldig uitgezocht

Je wordt bij Le Woef niet zomaar een hondenoppas die op honden mag passen tijdens vakanties. Wij zoeken een oppas zorgvuldig uit. De oppas moet gekwalificeerd zijn en ervaring met honden hebben. Daarnaast mag het gezin niet te druk zijn. Denk aan de aanwezigheid van andere honden of kinderen. Meestal gaat het om een 1 a 2 persoonshuishouden waar de hond mag logeren. Tijdens de vakantie gaat je hond elke dag leuke dingen doen. Wij zien hier persoonlijk op toe. Sterker nog wij zijn de enige opvangorganisatie die thuis op bezoek gaat bij de verzorgers. Door zelf toezicht te houden op de oppas kunnen we een uitstekende garantie bieden op een goedverzorgde vakantie voor jouw huisdier.

Elke dag persoonlijke aandacht

Tijdens de opvangperiode mag de hondenverzorger niet gaan werken. Je hondje zit dus niet uren alleen en heeft de hele dag door persoonlijke aandacht. Samen met de verzorger gaan jullie natuurlijk leuke dingen doen. Denk aan het bezoeken van het bos of een uitstapje naar het strand. De verzorger zal tijdens de vakantie werken aan een nieuwe band. Hierdoor is het voor de hond in de toekomst minder lastig om van huis weg te gaan. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat je hondje bij dezelfde verzorger terecht komt. Ondanks dat je huisdier een vaste verzorger krijgt is het wel opvang met garantie. Stel dat de hondenverzorger onverwacht ineens niet meer kan dan zorgen wij ervoor dat je huisdier een plekje krijgt in ons hondenresort. Je hoeft zo nooit bang te zijn dat je zonder oppas zit terwijl je morgen op vakantie gaat.

Een bezoekje aan de hondenspeeltuin

Als je hond goed gesocialiseerd is mag hij één keer per week naar de hondenspeeltuin. Dit is een 4 hectare groot afgezet gebied waar de honden met elkaar mogen spelen. Tijdens het spelen is er wel permanent toezicht. Uiteraard worden alleen honden die hiervoor geschikt zijn naartoe gebracht. Als je hond niet goed op kan schieten met vreemde honden, dan wordt dit bezoek uiteraard overgeslagen. Als je hond het wel leuk is dan kan hij meteen tijdens de vakantie nieuwe vriendjes maken. Boek vandaag nog een plekje in het hondenhotel en laat je huisdier genieten van een nieuwe speelplek.