Hondenopvang Den Bosch – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

De ideale vakantie als baasje is er één waarbij je jezelf geen zorgen hoeft te maken om je viervoeter. Verschillende hondeneigenaren durven niet meer op vakantie te gaan omdat ze geen opvang hebben. Soms gaat het niet alleen om een vakantie, maar ook een dagje weg. Als ze zoeken op hondenopvang Den Bosch komen ze al snel verschillende kennels tegen. Alleen je ziet het echt niet zitten om jouw huisdier naar de kennel te brengen. Als je zelf in een vijf sterren resort verblijft, dan verdiend jouw trouwe viervoeter natuurlijk ook een hondenhotel. Le Woef begrijpt jouw als baasje helemaal. Als hondenbezitters liepen we tegen hetzelfde probleem aan. Met een knoop in de maag lieten we onze honden achter. Dit is de reden dat we besloten om zelf een hondenresort op te zetten met verschillende hondenverzorgers. Samen met de hondenoppas bieden we een kennelvrij alternatief waarbij de hond bij een verzorger in huis komt. Hierbij zoeken we binnen onze database altijd naar de perfecte verzorger voor jouw huisdier. Je hoeft je zo nooit meer zorgen te maken over de opvang van je trouwe viervoeter.

Elke hondenoppas persoonlijk door ons geselecteerd

Uniek aan onze opvang is dat elke oppas persoonlijk door ons geselecteerd wordt. Onze verzorgers moeten voldoen aan verschillende hoge eisen. Als ze hieraan niet voldoen, dan mogen ze ook niet voor de honden zorgen. Eén van de eisen is dat de verzorger tijdens het oppassen thuis moet zijn. De verzorger mag dus niet elke dag werken. Er moet voldoende aandacht zijn. Daarnaast moet er de ruimte zijn om de hond in huis op te vangen. Er is bij ons nooit sprake van kennelopvang. De volledige aandacht gaat uit bij de hond. Hierdoor selecteren we bijna nooit verzorgers met jonge kinderen. Als er kinderen in huis zijn, dan moeten deze ervaring hebben met honden. Uiteraard wordt er ook geen hond bij een gezin met kinderen geplaatst als jouw trouwe viervoeter er niet me kan opschieten. Als één van de weinige opvangorganisaties bezoeken we elke hondenoppas thuis. We willen weten waar de viervoeters van onze klanten terecht komen. Alleen de beste opvangadressen worden aan ons bestand toegevoegd. Hierin zijn we absoluut uniek. De meeste opvanglocaties zijn bij andere organisaties nog nooit persoonlijk bezocht! Ze weten dus niet waar jouw hond terecht komt en of dit voldoet aan alle eisen.

Het baasje ontzorgen tijdens een vakantie

We snappen heel goed dat je een huisdier niet zomaar ergens achterlaat. Natuurlijk maak je jezelf zorgen. Toch willen wij graag ontzorgen en ervoor zorgen dat zowel de baas als je huisdier een super vakantie hebben. Elke dag sturen we updates met foto’s en filmpjes van je hond. Je ziet meteen dat je beestje het naar z’n zin heeft bij de hondenoppas. Dit is toch wel een fijn gevoel tijdens je vakantie. Zoek dus niet langer naar een hondenopvang Den Bosch, maar neem contact op met Le Woef voor een opvanglocatie aan huis.