Hondenopvang Den Haag – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als u op vakantie gaat is het altijd weer lastig waar u de hond gaat laten. U wilt uw trouwe viervoeter niet zomaar in een kennel achterlaten. Als baasje heeft u een knoop in je maag als u het beestje in een kennel stopt. De hele vakantie denkt u eraan hoe het met uw vriendje gaat. Een hond is een huisdier en leeft normaal in een huiselijke sfeer en niet in een kennel. Doordat uw vriendje dit niet gewend is heeft hij het niet naar zijn zin. Als u zelf naar een 5-sterren resort gaat wilt u ook dat de opvang van je huisdier goed geregeld is. Le Woef hondenopvang pakt het anders aan dan alle andere opvanglocaties. Wij regelen hondenopvang Den Haag op een thuislocatie. Een plek waar uw hond verblijft binnen een huiselijke sfeer en waarbij de volledige aandacht uitgaat naar uw huisdier.

Hondenverzorgers worden persoonlijk door ons geselecteerd

Als één van de weinige hondenopvang locaties selecteren wij onze verzorgers met persoonlijke aandacht. Wij kijken zelf naar het karakter van de verzorger en de thuissituatie waarin de honden worden opgevangen. Bij elke verzorger brengen we regelmatig een bezoek om een idee te krijgen over de opvang. We stellen hoge eisen aan de verzorgers. We willen er zeker van zijn dat uw hond persoonlijke aandacht krijgt en op de juiste manier behandeld wordt. We hanteren dezelfde eisen als bij ons eigen hondenresort Le Woef. Uw huisdier verblijft in een waar hondenhotel met persoonlijke aandacht.

Vakantiepret voor uw viervoeter bij het hondenpension

Een hondenoppas Den Haag zoeken die echt zorgt voor vakantiepret voor uw viervoeter is best lastig. U weet nooit helemaal zeker of het klikt tussen uw hondje en de verzorger. Daar komt nog eens bij dat je huisdier het misschien helemaal niet zit zitten om ergens anders te verblijven. Wij zoeken altijd een thuissituatie die past bij uw huisdier. Voordat we een verzorger toewijzen maken we eerst een persoonlijke afspraak. We kijken naar uw wensen en het karakter van je hond. Een huisdier die geen kinderen gewend is wordt bijvoorbeeld nooit bij een gezin met kinderen geplaatst. Dit soort eisen worden uiteraard meegenomen bij het vinden van de perfecte opvang. Op basis van het karakter van uw hond wordt de perfecte thuissituatie gevonden. Uw hond beleeft zo net zoveel vakantiepret als uzelf.

Blijf op de hoogte van je huisdier

Onze gekwalificeerde verzorgers houden u tijdens de vakantie van uw viervoeter op de hoogte. U krijgt bijvoorbeeld elke dag foto’s en filmpjes toegestuurd. Doordat u op de hoogte gehouden wordt ben je niet telkens in de stress hoe het met u huisdier gaat. U beleeft zo net zoveel plezier aan je vakantie als uw trouwe viervoeter. Een hondenoppas is nooit meer lastig te vinden. Zoek niet langer naar een hondenopvang Den Haag, maar slaag bij Le Woeff voor de perfecte vakantie voor uw huisdier. Geef uw viervoeter de vakantie die hij verdiend heeft en laat hem verblijven in een echt hondenhotel met één op één aandacht.