Hondenopvang Deventer – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een hondenopvang in Deventer is niet lastig om te vinden. Voor u het weet heb je een kennel gevonden. Alleen als baasje wil je eigenlijk niet uw huisdier wegbrengen naar een kennel. U wilt graag dat uw diertje in huis wordt opgevangen met elke dag persoonlijk aandacht. Gelukkig zijn er steeds meer opvanglocaties die dit voor u kan regelen. Het enige nadeel is dat ze nooit gecontroleerd worden. U weet van te voren eigenlijk niet waar u een huisdier naartoe brengt. Gelukkig pakken wij dit bij Le Woef anders aan. Wij zorgen voor een hondenverzorger met persoonlijke aandacht voor uw huisdier. Wij zijn één van de weinige opvangorganisaties die bij de verzorgers thuis langs gaat. Door de verzorgers persoonlijk te controleren weten we zeker dat we de juiste hondenoppas gevonden hebben. Waarom zouden we u met uw honden ergens heen sturen waar we zelf nooit geweest zijn? Helaas zijn er genoeg opvanglocaties die dit wel doen. Gelukkig pakken wij het anders aan en willen we zeker weten dat de locatie gekwalificeerd genoeg is om op uw huisdier te passen.

Onze hondenopvang heeft absoluut geen kennels

We snappen heel goed dat u iets tegen kennels hebt. Als u zelf in een hotel zit wilt u ook graag dat uw huisdier het goed heeft. Een hondenhotel is bij ons geen hok waarin honden worden opgesloten. We werken alleen samen met verzorgers die een thuislocatie kunnen bieden. Deze thuislocatie wordt door ons persoonlijk gecontroleerd of deze geschikt is voor het opvangen van honden. De locaties bestaan vaak uit 1 of tweepersoonshuishoudens. De meeste opvanglocaties hebben geen kinderen of andere honden binnen het gezin. Ondanks dat er geen andere honden zijn moeten onze verzorgers wel gekwalificeerd zijn. Ze moeten dus een ruime ervaring hebben met het houden van honden. Elke opvang mag alleen van één gezin honden opvangen. Er zijn dus geen andere honden aanwezig waar uw huisdier mee moet opschieten.

Liefdevolle aandacht van een gekwalificeerde verzorger

We vinden het belangrijk dat een huisdier liefdevolle aandacht krijgt van een gekwalificeerde verzorger. Daarbij hechten we veel waarde aan de band tussen het huisdier en de verzorger. Stel dat u nog een keertje op vakantie gaat dan kan uw hond bij dezelfde verzorger verblijven. Daarnaast houden we u tijdens je afwezigheid op de hoogte van de avonturen van je trouwe viervoeter. We sturen bijvoorbeeld elke dag foto’s en video’s van u hondje. We kunnen zo onze klanten gerust stellen dat de hond een fijne dag beleeft in onze opvang. Ontzorgen is als opvang één van onze taken naast het liefdevol verzorgen van uw huisdier.

Altijd garantie op de opvang

Als je zoekt op een hondenopvang in Deventer bij een thuislocatie, dan bent u afhankelijk van de verzorger. Als de verzorger onverwacht in het ziekenhuis terecht komt kan je helemaal nergens heen. In het ergste geval moet je de vakantie zelfs annuleren. Wij geven altijd de garantie dat een verblijf bij de hondenoppas doorgaat. Stel dat de verzorger niet kan dan zoeken wij een alternatief en in het ergste geval verblijft je hond in ons eigen hondenresort!