Hondenopvang Dordrecht – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als je zoekt op hondenopvang Dordrecht, dan krijg je verschillende kennels in de regio te zien. Helaas krijg je alleen al bij het idee om een hond in de kennel te doen een knoop in je maag. Je ziet het totaal niet zitten om je trouwe viervoeter in een hokje achter te laten terwijl je zelf in een luxe hotel verblijft. Je wil alleen op vakantie als je hondje ook in een hondenhotel kan verblijven. De hondenopvang Dordrecht kan dit misschien niet bieden, maar wel opvang Le Woef. Als hondenresort regelen wij een hondenoppas waarbij jouw huisdier in huis wordt opgevangen. Je hondje krijgt hier alle aandacht en hoeft niet achteraf in een kennel gestopt te worden. Als je bij ons een plekje boekt weet je zeker dat je hondje een prachtige tijd tegemoet gaat.

Elke hondenoppas wordt zorgvuldig door ons geselecteerd

Er zijn natuurlijk nog meer organisaties te vinden waarbij je een hondje thuis kan onderbrengen. Er zit alleen een groot verschil tussen deze organisaties en Le Woef. Als hondenopvang stellen we hoge eisen aan de opvang van honden. Dit is de reden dat wij persoonlijk bij de hondenverzorgers thuis langs gaan. We controleren de geschiktheid van de verzorger en de locatie. Geen enkel hondje mag zomaar opgevangen worden zonder dat de plek uitgebreid gecontroleerd is. Er zijn helaas maar weinig opvanglocaties die hun verzorgers regelmatig controleren. Wij vinden het belangrijk dat er een echte thuis locatie voor de honden is met voldoende aandacht. Een oppas mag bijvoorbeeld niet van huis zijn als er een opvanghondje is. We selecteren alleen locaties waarbij er altijd iemand thuis is en het liefste zonder eigen huisdieren of kinderen. Soms zijn er wel kinderen aanwezig, maar deze zijn al jaren gewend om met honden te leven en minimaal 6 jaar oud. Uiteraard plaatsen we jouw hond niet zomaar bij kinderen. Je hondje verblijft hier alleen als deze goed gesocialiseerd is met kinderen. Als dit niet zo is dan gaat je beestje naar een gezin zonder kinderen.

Een match met de verzorger

Voordat we jouw hondje ergens onderbrengen gaan we eerst met elkaar kennismaken. We kijken naar het karakter van je hond en eventuele specifieke wensen. Op basis hiervan maken we een match met een verzorger die hier goed bij past. We zoeken altijd de perfecte verzorger uit voor jouw huisdier. Deze verzorger heeft altijd alleen voor jouw honden een plekje vrij. Er worden dus nooit gelijktijdig andere honden opgevangen. Stel dat je na een vakantie weer gebruik wil maken van onze diensten, dan kan je opnieuw dezelfde verzorger boeken. We zorgen er samen voor dat je vriendje een band krijgt met de verzorger.

Blijf op de hoogte van alle vakantiepret

Ondanks dat je weet dat je huisdier goed terecht komt vind je het wel moeilijk om hem achter te laten. Als hondenopvang weten we dit natuurlijk en doen we er alles aan om het baasje te ontzorgen. De hondenoppas stuurt bijvoorbeeld elke dag updates met foto’s en filmpjes. Je hebt zo een idee hoe het met je hondje gaat terwijl je zelf op vakantie bent. Voor zowel de hond als de baas is een hondenoppas de ideale oplossing voor een kennel!