Hondenopvang Duitse Herder – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U bent van plan om binnenkort op vakantie te gaan, maar helaas kan geen enkel familielid op uw Duitse Herder passen. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend. Vooral als u overweegt om uw hond naar een pension te brengen. Een Duitse Herder hondenpension is helaas voor uw hond geen optie. U ziet het echt niet zitten om uw hond achter slot en grendel te zetten. Helemaal niet als uw hond normaal gesproken lekker thuis in de mand ligt en niet buiten opgesloten zit. Gelukkig is er een alternatief namelijk Le Woef. Bij Le Woef kan u terecht voor een hondenoppas Duitse Herder aan huis. In plaats van een hok wordt uw hond opgevangen in een thuislocatie. Uw trouwe viervoeter krijgt een heerlijk warm mandje bij een oppas in huis. U hoeft uzelf dus geen zorgen te maken over de opvanglocatie.

Gekwalificeerde en gecontroleerde hondenverzorgers voor uw Duitse Herder

Natuurlijk wil u niet zomaar uw hond ergens achterlaten. Een gekwalificeerde hondenverzorger is de oplossing voor uw trouwe viervoeter. Le Woef is één van de weinige organisaties waarbij de opvanglocatie volledig gecontroleerd wordt. Elke hondenoppas voor Duitse Herder controleren wij persoonlijk. Er moet bijvoorbeeld voldoende ruimte en tijd zijn voor uw hond. Daarnaast morgen er geen andere honden opgevangen worden. Uw hond heeft altijd het alleenrecht. Nog een eis is dat de verzorger niet mag werken tijdens de opvangperiode. Er is altijd iemand bij uw Duitse Herder thuis. U weet bij ons altijd zeker dat uw vriend in goede handen is. Dit geeft toch een prettig gevoel als u een afspraak maakt.

Een match voor het leven

Voordat u een Duitse Herder bij de opvang brengt gaan we kijken naar het karakter van uw hond. Wat voor een soort hond heeft u en wat zijn de wensen of eisen? Aan de hand hiervan gaan we kijken welke verzorger bij de hond past. In onze database hebben we altijd een liefhebber van Duitse Herders zitten die precies weet hoe er met uw hond omgegaan moet worden. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw hond in foute handen terecht komt. Daarnaast maken wij altijd een match voor het leven. Als u later nog een keer een hondenoppas nodig heeft zorgen wij ervoor dat dit geregeld wordt.

Boek een hondenopvang met garantie

Het nadeel van een hondenopvang in huis is dat er altijd een risico is dat uw hondenoppas voor Duitse Herder moet afzeggen. Last minute kan u natuurlijk geen andere hondenopvang meer vinden. Gelukkig zorgt Le Woef altijd voor een opvang met garantie. Er blijft altijd een plekje vrij in ons resort voor als uw hond geen plekje meer heeft. Uw hond kan zich altijd verheugen op een prettige vakantie in ons resort of bij de hondenoppas. U hoeft zo nooit last minute een hondenopvang voor Duitse Herder te zoeken.