Hondenopvang Dwergpinscher – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een vakantie is natuurlijk hartstikke leuk, maar u heeft er moeite mee om uw Dwergpinscher achter te laten. Dit is niet zo vreemd de hond is ontzettend aanhankelijk en u wil hem niet zomaar ergens achterlaten. Gelukkig is er nog Le Woef een organisatie die een hondenoppas voor uw Dwergpinscher kan regelen. Wij regelen geen kennel waar uw trouwe viervoeter in wegkwijnt, maar een fijne omgeving bij den hondenverzorger in huis. Wij zorgen ervoor dat uw hond kan genieten van een echte hondenvakantie. Het zal uw vriend echt aan niets ontbreken.

Unieke opvang bij gekwalificeerde verzorgers in huis

Bij Le Woef werken we met een groep hondenverzorgers die gekwalificeerd zijn om voor uw hond te zorgen. Naast de juiste kwalificaties houden wij als organisatie altijd toezicht. Wij controleren bijvoorbeeld of het echt om een thuislocatie gaat en of er geen andere huisdieren of kleine kinderen zijn. Tijdens de opvangperiode moet echt alles draaien om uw hond. De oppas mag bijvoorbeeld niet werken en moet de hele dag druk in de weer zijn om leuke activiteiten te organiseren. Dit lijkt heel gewoon als u een hond ergens onderbrengt, maar helaas kan bijna geen één organisatie u deze zekerheid bieden. Le Woef kan dit wel dankzij haar hoge eisen en strenge controles bij de hondenoppas thuis. Wij zijn één van de weinige organisaties die echt bij de oppas thuis komt en erop toeziet dat uw hond goed terecht komt.

Persoonlijke aandacht voor uw Dwergpinscher

Het draait bij ons allemaal om het vinden van de ideale vakantiebestemming voor uw trouwe viervoeter. We hechten er veel waarde aan dat ook uw Dwergpinscher een geweldige vakantie heeft. Daarnaast zal de oppas ervoor zorgen dat er gewerkt wordt aan een persoonlijke band. Stel dat u later nog een keer opvang nodig heeft dan brengen we uw vriend onder bij dezelfde oppas. Voor uw hond is het meteen feest als hij weer naar het hondenpension voor Dwergpinschers mag. Als baasje wordt u ook nog eens op de hoogte gehouden van alle vakantiepret. U ontvangt dagelijks foto’s en filmpjes van alle pret. Onze eerste taak is het ontzorgen van onze klanten. Dit doen wij door u te garanderen dat uw hond in veilige handen is en er altijd goed voor gezorgd wordt. U ziet dit zelf dankzij de dagelijkse updates.

Altijd garantie op uw opvang

Het is natuurlijk hartstikke leuk een hondenpension voor de Dwergpinscher in huis, maar u blijft afhankelijk van één persoon. Stel dat uw oppas ziek wordt wat moet u dan? U kan moeilijk alsnog uw vakantie afzeggen. Gelukkig bieden wij altijd een hondenopvang met garantie. Stel dat uw oppas ziek is dan zorgen wij ervoor dat er een plekje vrij is in ons eigen hondenpension. U bent zo altijd zeker van een plekje bij de oppas.