Hondenopvang Ede – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Je bent opzoek naar een hondenopvang in Ede. Het enige nadeel is dat je overal opvanglocaties tegenkomt met kennels. Een kennelvrije opvang lijkt er bijna niet te zijn in de regio Ede. Alleen al bij het idee om je hond weg te brengen naar een kennel krijg je een knoop in je maag. Je ziet het absoluut niet zitten om je huisdier achter te laten in een kennel. Gelukkig hebben wij voor de hondenopvang Ede een kennelvrij alternatief. In onze opvang worden honden op een thuislocatie opgevangen. Jouw hondje verblijft gewoon bij iemand thuis. Dit is wel zo fijn voor je trouwe viervoeter.

Elke thuislocatie persoonlijk gecontroleerd

Als opvangorganisatie sturen we niet zomaar onze klanten naar een oppas in de buurt. Elke locatie wordt door ons persoonlijk gecontroleerd. Een hond verblijft niet eerder bij een oppas voordat deze uitgebreid gescreend is. Wij zijn zelfs de enige organisatie die ook bij de verzorgers thuiskomt. We willen tenslotte weten waar onze klanten terecht komen en wat de thuissituatie is. Hierdoor kunnen we standaard kwaliteit bieden en opvang met garantie op persoonlijke aandacht. Onze verzorgers zijn allemaal gekwalificeerd en hebben de ruimte om honden op te vangen. Daarnaast mogen ze geen meerdere honden tegelijk opvangen. Als jij een plekje reserveert mogen er geen andere baasjes hun hond meer bij deze oppas plaatsen. Op deze manier blijft er persoonlijke aandacht voor de hond.

Voor elke hond een oppas gezocht

Voordat je bij ons een plekje reserveert gaan we eerst met elkaar in gesprek. We gaan kijken wat het karakter van je hond is. Op basis hiervan kijken we welke verzorger het beste bij de hond past. We gaan op zoek naar een thuissituatie waarin jouw huisdier echt past. We vinden het belangrijk dat de hond zich echt thuis voelt bij de verzorger. Als we eenmaal een match gemaakt hebben plaatsen we de hond altijd terug bij dezelfde verzorger. Stel dat je later nog een keer op vakantie gaat, dan kan je trouwe viervoeter terug naar een vertrouwd adres. Op deze manier kan je hond een band opbouwen met de verzorger. Onze opvanglocaties zijn overigens altijd met garantie. Stel dat de hondenoppas onverwacht moet afzeggen, dan zorgen wij voor een plekje in ons eigen hondenresort. Je hondje kan zich altijd op een compleet verzorgde vakantie verheugen.

Blijf op de hoogte

Natuurlijk maak je jezelf als baas zorgen over je hondje als je op vakantie bent. Dit is de reden dat wij de baas elke dag op de hoogte houden van de vakantiepret. Wij laten je elke dag zien wat je hondje vandaag gedaan hebt. Dit doen we met foto’s en filmpjes. Dit geeft je als baas toch een prettig gevoel als je ver van huis bent en je niet samen kan zijn. Je weet zo zeker dat je hondje het naar z’n heeft bij de hondenverzorger. Boek vandaag nog een hondenhotel voor je eigen honden!