Hondenopvang Eindhoven – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U bent op zoek naar een hondenopvang Eindhoven. Helaas is het lastig om echt een persoonlijke opvang te vinden. De meeste bedrijven stellen niets meer voor dan een aantal hokken met een grasveld erachter. De honden worden wel meerdere keren per dag uitgelaten, maar het ziet er niet echt uit als vakantie. Als baasje moet u met een brok in je keel uw hond hier achterlaten. Terwijl u zelf geniet van je vakantie zit uw trouwe viervoeter opgesloten in een hok. Hondenresort Le Woef snapt u echt helemaal. U wilt niet alleen zelf vakantie vieren, maar u vind het ook belangrijk dat uw hond een goed verblijf heeft in Nederland. U wilt graag een hondenpension Eindhoven waar de hond echt vakantie heeft. U wilt geen opvang waarbij uw viervoeter opgesloten wordt in een hokje.

Hondenpension in huiselijke sfeer

Honden ondervinden vaak veel stress als hun baas op vakantie is. Naast de stress dat de baas van huis is werkt het ook niet mee dat ze in een kennel gestopt worden. Door te kiezen voor een hondenopvang in huiselijke sfeer zorgt u ervoor dat de stress enorm afneemt voor uw hond. Uw hond wordt verzorgt met persoonlijke aandacht. Door geen tientallen honden op te vangen is er echt aandacht voor uw hond. Le Woef werkt samen met verschillende gekwalificeerde verzorgers. Aan de hand van het karakter van uw viervoeter kijken wel welke oppasser het beste bij hem past. Voordat u een hond bij ons achterlaat gaan we eerst een persoonlijk gesprek aan. Natuurlijk mag uw huisdier mee om even rond te snuffelen. We kijken meteen naar het karakter van uw huisdier en welke oppasser hier het beste bij past. Doordat u zeker weet dat er een goede match is en een opvang in huiselijke sfeer gaat u met wat meer vertrouwen zonder uw huisdier op vakantie.

Elke verzorger wordt door ons persoonlijk geselecteerd

We laten niet zomaar iemand op uw huisdier passen. Elke verzorger wordt persoonlijk geselecteerd en moet aan strenge eisen voldoen. De verzorgers moeten aan dezelfde strenge eisen voldoen als bij honden resort Le Woef. Voordat een verzorger echt aan de slag gaat komen we echt bij iemand thuis. We willen weten hoe iemand met honden omgaat en of er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Alleen de beste verzorgers worden door ons geselecteerd om op uw hond te passen. We zijn één van de weinige resorts die dit overheeft voor uw huisdier. Dit maakt ons uniek en dit geeft jouw een fijn gevoel als u een hond ergens achterlaat. Je hoeft niet langer te zoeken naar een hondenopvang Eindhoven want de perfecte opvang heeft u al gevonden. U kunt bij onze verzorgers rekenen op voldoende persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer. Als baasje wordt u elke dag op de hoogte gehouden van de vakantieactiviteiten die uw hond ondernomen heeft. U krijgt bijvoorbeeld elke dag foto’s en filmpjes van uw huisdier. Dit geeft u als baasje een prettig gevoel als u een hond ergens achterlaat.