Hondenopvang Engelse Bulldog – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als u op vakantie gaat, dan wil u natuurlijk ook de meest ideale vakantie voor uw trouwe viervoeter. Meestal is de perfecte verzorger iemand binnen uw familie. Alleen het nadeel is dat u hier al snel afhankelijk van bent. Als het niet lukt om iemand binnen de familie te vinden, dan heeft u al snel een probleem. U heeft ineens geen oppas, maar wel een vakantie gepland. Het idee om uw Engelse Bulldog in een kennel te stoppen ziet u absoluut niet zitten. Het idee alleen al lijkt u helemaal niets. U wil gewoon een fijne plek waar uw hond zichzelf thuis voelt. Gelukkig kunnen wij bij Le Woef altijd een passende oplossing vinden. Wij werken met een database vol gekwalificeerde hondenverzorgers. Deze hondenverzorgers zijn door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd. Onze hondenverzorgers werken niet met kennels, maar met thuislocaties waarbij uw vriend een gouden mand in huis krijgt. Uw hond zal het aan niets ontbreken tijdens een verblijf bij de Engelse Bulldog hondenoppas.

De ideale situatie voor uw hond

Wij werken absoluut niet met kennels, maar met gekwalificeerde hondenverzorgers. De verzorgers bieden een thuislocatie aan waar uw trouwe viervoeter tijdens uw vakantie kan verblijven. Le Woef selecteert persoonlijk welke oppassers in aanmerking komen voor de verzorging van uw hond. Elke locatie is persoonlijk bezocht en wij voeren steekproeven uit om de kwaliteit te waarborgen. Wij kiezen alleen gezinnen uit met oudere kinderen en zonder eigen huisdieren. Daarbij moet de verzorger de hele dag thuis zijn als uw hond komt. De volledige aandacht moet naar uw trouwe viervoeter uitgaan. Dit is een hoge eis, maar alleen zo kunnen wij garanderen dat uw Engelse Bulldog een fantastische tijd tegemoet gaat.

Persoonlijke aandacht voor uw hond

Onze hondenopvang voor de Engelse Bulldog is altijd gevestigd in een huiselijke omgeving. Daarbij werkt de verzorger iedere dag aan de band met de hond. Wij vinden het belangrijk dat een hondenoppas een band opbouwt. Als u later nog eens opvang nodig heeft dan plaatsen wij uw viervoeter bij dezelfde oppas. Voor uw hond wordt het direct een feest van herkenning. Tijdens uw afwezigheid wordt u ook nog eens op de hoogte gehouden van alle leuke uitjes. Iedere dag worden er foto’s en video’s gestuurd. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen. U hoeft uzelf geen zorgen meer te maken over uw hond tijdens uw vakantie. Dit is wel zo prettig als u op vakantie bent. U zal merken dat uw vriend met vol plezier weer thuiskomt van een echte 5 sterren hondenvakantie.

Opvang garantie bij Le Woef

Het nadeel van een hondenpension voor de Engelse Bulldog bij iemand thuis is dat u afhankelijk bent van de oppas. Stel dat deze ziek is dan heeft u niets meer om op terug te vallen. Zoiets gebeurd natuurlijk altijd vlak voor vertrek, waardoor u niets meer kan regelen. Gelukkig heeft Le Woef altijd een opvang garantie. Stel dat u niet terecht kan door problemen dan zorgt de opvang voor een alternatief in ons eigen hondenhuis. U hoeft uzelf nooit meer druk te maken over de opvang. Wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld is. Dit is wel zo makkelijk en scheelt u een hoop zorgen.