Hondenopvang Engelse Cocker Spaniel – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Uw Engelse Cocker Spaniel is een belangrijk onderdeel van de familie. Als u besloten heeft om op vakantie te gaan, dan is het vaak lastig om de stap te nemen om uw hond ergens onder te brengen. Helaas heeft u lang niet altijd de mogelijkheid om uw vriend bij familie onder te brengen. Het idee van een opvang in kennels staat u alleen absoluut niet aan. Dit is niet zo gek want u wil graag dat uw hond een prettige tijd heeft en niet in een hokje gestopt wordt. Een mooie oplossing is een hondenhotel met thuislocatie. Le Woef regelt opvang voor honden bij een hondenoppas voor de Engelse Cocker Spaniel in huis. Uw vriend wordt uitstekend verzorgd in een mandje bij de verzorger in huis. U vind bij ons absoluut geen kennels, maar de volledige aandacht voor uw vriend.

Elke hondenoppas persoonlijk uitgezocht

Als u kiest voor een hondenopvang voor Engelse Cocker Spaniel van Le Woef dan krijgt u de garantie op persoonlijke aandacht. Elke hondenoppas wordt door ons persoonlijk uitgekozen. We gaan als één van de weinige opvangorganisaties bij de oppas thuis langs. Bij de oppas kijken we hoe de locatie is ingericht en of er ruimte is voor opvang. Daarnaast willen we zeker weten dat er voldoende tijd is. Een oppas mag bijvoorbeeld tijdens de opvangperiode niet werken. Nog een voorwaarden is dat er geen kleine kinderen of andere huisdieren zijn. Daarnaast mogen er geen andere honden opgevangen worden als u een plekje gereserveerd heeft. Dit is een prettig idee als u een fijn plekje voor uw Engelse Cocker Spaniel zoekt.

Verblijf in een huiselijke omgeving

Uw trouwe viervoeter verblijft in een huiselijke omgeving waarbij persoonlijke aandacht belangrijk is. Wij hechten veel waarde aan de band tussen de hondenoppas en uw viervoeter. Elke dag wordt er aan een nauwe band gewerkt door dagelijks leuke activiteiten in te plannen. Er worden bijvoorbeeld lange wandelingen gemaakt of spelletjes gespeeld. Dit alles gebeurt vanuit het huis van de oppas waar enkel uw hond verblijft. Als baas wordt u ook op de hoogte gehouden tijdens uw afwezigheid. U ontvangt dagelijks foto’s en filmpjes van de activiteiten die uw vriend vandaag beleefd heeft. Het ontzorgen van onze klanten is altijd ons eerste doel. Wij willen graag dat u met een goed gevoel op vakantie kan gaan. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw hond wegkwijnt tijdens uw afwezigheid.

Opvang met garantie voor uw hond

Een hondenpension voor de Engelse Cocker Spaniel boeken bij Le Woef is een fijn alternatief voor de kennel. Er zit wel een nadeel aan. U heeft namelijk nooit de volledige garantie op opvang. Want wat gebeurt er als uw hondenoppas onverwacht ziek wordt? Gelukkig boekt u bij Le Woef altijd opvang met garantie. Als er iets gebeurt dan kan uw hond altijd nog in ons eigen hondenhuis terecht. Dit maakt een vakantie boeken een stuk veiliger.