Hondenopvang Enschede – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

De meest ideale vakantie voor uw hond is er één zonder stress. Terwijl u zelf in een vijf sterren resort verblijft wil je natuurlijk ook dat uw hond de perfecte vakantie heeft. Helaas is het ontzettend lastig om de perfecte hondenopvang in Enschede te vinden. Als u een kennel zoekt, dan is dit niet lastig, maar u wilt graag het beste voor  hond. De enige manier waarop dit kan is met een hondenhotel waarbij uw trouwe viervoeter in huiselijke sfeer wordt opgevangen. Vergeet de hondenopvang Enschede en kies voor een kleinschalige opvang waarbij er echt 100% aandacht is voor uw huisdier.

Een liefdevolle opvang voor 1 of meerdere honden

Als één van de weinige hondenopvang locaties werken wij met gekwalificeerde verzorgers met een thuislocatie. We brengen de honden niet onder in kennels, maar bij verzorgers thuis. Alle verzorgers worden zorgvuldig door ons gescreend. We gaan zelfs bij de verzorgers thuis langs om de thuissituatie te controleren. Vaak gaat het om 1-persoonshuishoudens die de hele dag thuis zijn om voor jouw hond te zorgen. Wij bieden altijd een hondenopvang met garantie op kwaliteit. Door uw hond hier achter te laten weet u zeker dat het goed zit. We controleren niet alleen de locatie, maar ook de verzorger. Er moet elke dag persoonlijke aandacht voor uw trouwe viervoeter zijn. U weet bij ons zeker dat uw hond liefdevol wordt opgevangen in tegenstelling tot opvanglocaties waarbij niets gecontroleerd wordt.

Een unieke band tussen uw viervoeter en zijn verzorger

Het is belangrijk dat er een match is tussen uw viervoeter en zijn verzorger. Voordat we je bij een verzorger inplannen gaan we eerst persoonlijk met elkaar kennismaken. We kijken welke verzorger en thuislocatie echt bij uw hond past. Bij deze verzorger plannen we uw hond in tijdens een vakantie of dagje weg. Door telkens bij dezelfde verzorger terecht te komen ontstaat er een unieke band. Uw hond vind het zo helemaal niet erg om een keer een weekendje weg te gaan. U heeft zo niet alleen zelf veel plezier tijdens de vakantie, maar ook uw hond beleeft veel plezier aan zijn vakantie.

Blijf op de hoogte van alle vakantiepret

Als baasje is het soms lastig om je hondje ergens achter te laten. Dit snappen we heel goed. Dit is de reden dat onze verzorgers de baasjes elke dag op de hoogte houden van alle vakantiepret. Elke dag ontvangt u nieuwe foto’s en filmpjes van de vakantieavonturen van uw huisdier. Het is niet alleen belangrijk dat de hond geen stress heeft tijdens zijn verblijf, maar ook het baasje. Als baasje zie je zo met eigen ogen dat er voldoende aandacht en liefde is voor je huisdier. Je ziet ook meteen welke leuke activiteiten er ondernomen worden. Dit geeft uw als baas natuurlijk een prettig gevoel als je ziet dat er voldoende tijd en aandacht is. Uw huisdier kan bij ons echt genieten van een verzorgde vakantie in huis in plaats van een kennel. Dit is wel zo fijn voor de hond als de baas.