Hondenopvang Franse Bulldog – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U heeft een prachtige Franse Bulldog en u heeft echt alles voor uw vriend over. Het enige nadeel is dat u een prachtige vakantie gezien heeft, maar uw hond helemaal niet mee kan. Voor u als baas is dit bijna al een reden om de complete vakantie af te zeggen. Dit is logisch want het voelt niet goed om uw hond naar een hondenpension te brengen. Het idee dat uw vriend achter slot en grendel gaat geeft u een slecht gevoel. Gelukkig is er een alternatief en dat is de hondenopvang voor de Franse Bulldog in huis. Uw hond wordt in een echte thuislocatie opgevangen en kreeg alle aandacht die nodig is voor een prettig verblijf. De opvang in huis wordt gewoon bij de oppas thuis gerealiseerd. Er wordt nooit gewerkt met hokken, maar gewoon met een mandje in huis. Daarnaast mogen er geen andere honden opgevangen worden tijdens de opvangperiode. Uw Franse Bulldog heeft hierdoor de volledige aandacht van de tijdelijke baas.

Gekoppeld aan een gekwalificeerde hondenverzorger

Le Woef is een hondenopvang organisatie met gekwalificeerde hondenverzorgers. Elke verzorger wordt door de organisatie persoonlijk gecontroleerd. We brengen zelfs regelmatig een bezoek bij de verzorger thuis. Wij zijn hierin één van de weinige opvangorganisaties die dit ook echt doet. Elke hondenoppas voor een Franse Bulldog moet voldoen aan strenge eisen. Er mag bijvoorbeeld niet gewerkt worden tijdens de opvangperiode. Zo mag de hond nooit alleen komen te zitten. Daarnaast mogen er geen andere honden of kleine kinderen in huis zijn. De aandacht en focus moet volledig uitgaan naar uw hond. Naast kwalificaties worden de eigenschappen en kennis van de oppas in onze database gezet. Als u een afspraak maakt met Le Woef dan maken we eerst nader kennis. Vervolgens kijken we welke hondenoppas het beste past bij een Franse Bulldog.

Een vijfsterren vakantie voor uw Franse Bulldog

Als u zelf een vijf sterren vakantie boekt, dan verdiend uw hond dit natuurlijk ook. Bij onze hondenverzorgers wordt uw hond volledig in de watten gelegd. Naast een warm mandje in huis worden er elke dag leuke activiteiten en wandelingen georganiseerd. Als baasje maakt u uzelf ondanks de goede zorgen natuurlijk een beetje zorgen over uw hond. Gelukkig houden we hier bij Le Woef volledig rekening mee. Zo sturen wij dagelijks updates met foto’s en filmpjes van uw hond. U blijft zo op de hoogte en u ziet met eigen ogen dat het wel goed zit met de hondenopvang voor uw Franse Bulldog.

Boek een hondenpension met garantie

Een hondenpension voor uw Franse Bulldog boeken met garantie is natuurlijk lastig als u kiest voor een thuisopvang. U bent afhankelijk van één oppas en deze kan natuurlijk ziek worden. Gelukkig boekt u bij Le Woef altijd een opvang met garantie. Als er iets gebeurt hoeft u geen alternatief te boeken, maar zorgen wij voor een fijn mandje in ons eigen hondenpension in huis. Dit is wel zo prettig als u een vakantie geboekt heeft. Boek daarom vandaag nog uw eigen hondenoppas met garantie via Le Woef.