Hondenopvang Golden Retriever – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een Golden Retriever hondenpension is meestal niet de eerste plek waar u een hond naartoe wil brengen. U krijgt al een knoop in uw maag bij de gedachten dat u een hond moet achterlaten in een klein hokje. Natuurlijk belooft het pension dat er voldoende tijd en aandacht is, maar u ziet het gewoon niet zitten. Logisch want u laat uw kind natuurlijk ook niet achter in een hokje. Gelukkig is er een alternatief en dat is Le Woef. Bij Le Woef kan u terecht voor een opvang in huis. Wij sluiten geen honden op in hokjes, maar ze verblijven gewoon lekker in een mandje in het huis van de oppas.

Hondenoppas voor Golden Retriever matchen

Natuurlijk heeft iedere hond een eigen karakter. Niet elke hondenoppas voor een Golden Retriever is hierdoor een match. Voor ons is dit een reden om op zoek te gaan naar de perfecte match. Voordat u een hond bij ons onderbrengt maken we eerst een vrijblijvende afspraak. We kijken naar het karakter van uw hond en uw eigen wensen. Op basis hiervan gaan we op zoek naar een hondenpension voor Golden Retriever binnen ons netwerk. Dit zijn allemaal gekwalificeerde hondenverzorgers die honden in huis opvangen. De oppas mag overigens geen andere opvangen op het moment dat uw trouwe viervoeter komt. Hierdoor is er volledig de aandacht voor uw hond. Dit is wel zo prettig. Als we een gekwalificeerde verzorger gevonden hebben dan wordt dit uw standaard oppas. Mocht u nog een keertje terugkomen, dan kan u indien er plaats is altijd bij dezelfde oppas terecht. Hierdoor kan uw Golden Retriever een band opbouwen met de oppas.

Elke dag is een feestje

Voor uw Golden Retriever is elke dag een feestje. Iedere dag wordt uw vriend in de watten gelegd. De hondenoppas mag tijdens de oppasperiode geen andere werkzaamheden uitvoeren. Dit wil zeggen dat uw vriend nooit alleen thuis is en altijd alle aandacht krijgt. Iedere dag worden er leuke activiteiten ondernomen. Bijvoorbeeld door samen naar het bos te gaan of een leuk uitje te organiseren. Als baas wordt u hier dagelijks van op de hoogte gehouden. Bijvoorbeeld via Whatsapp of per e-mail. U hoeft uzelf zo geen zorgen te maken over uw vriend tijdens uw vakantie. U ziet tenslotte dagelijks dat alles goed gaat. Uw trouwe viervoeter beleeft net alsuzelf een fijne vakantie met voldoende aandacht en tijd.

Hondenopvang met garantie

Een opvang in huis is natuurlijk prettig voor zowel de baas als de hond. Alleen u bent altijd afhankelijk van de tijd van de verzorger. Dit is natuurlijk lastig als u op vakantie gaat en de hondenoppas kan onverwacht niet. U heeft dan geen alternatief meer. Gelukkig kan u bij ons een hondenopvang met garantie boeken. Stel dat alles onverwacht niet doorgaat, dan hebben wij nog een plekje vrij in onze eigen opvang. Dit maakt boeken extra prettig en u weet zeker dat uw Golden Retriever altijd opgevangen wordt in een huiskamersfeer. Doordat u iedere dag op de hoogte gehouden wordt weet u zeker dat alles goed verloopt. Dit maakt weggaan een stuk eenvoudiger voor een korte reis of lange vakantie.