Hondenopvang Gouda – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als baas wilt u niet graag op vakantie gaan.U vind het lastig om je hondje ergens onder te brengen. Soms zit u echt om het hand en heb je een hondenoppas nodig. Dit kan voor een dag zijn, maar ook voor een complete vakantie. De hondenopvang Gouda lijkt geen oplossing voor uw huisdier. U ziet bijvoorbeeld dat de honden in de opvang in kennels geplaatst worden. Natuurlijk bent u opzoek naar een kennelvrije hondenopvang in Gouda. Een alternatief voor de kennel is Le Woef. Bij Le Woef zoeken we een hondenoppas aan huis binnen ons netwerk. In ons netwerk zitten alleen hondenverzorgers die we persoonlijk bezocht hebben en 100% gekwalificeerd zijn voor de klus. U hoeft bij ons nooit bang te zijn dat uw hond slecht terecht komt. We zijn echt de enige hondenopvang organisatie die hondenverzorgers persoonlijk thuis opzoekt.

Een hondenopvang binnen een liefdevol gezin

U laat uw hond veel liever ergens achter waar je beestje liefdevol verzorgd wordt. Dit kan bijvoorbeeld op één van de thuislocaties binnen ons netwerk. Als hondenopvang organisatie geven wij de garantie op een liefdevolle opvang. U komt bij ons namelijk niet zomaar in de database terecht. U moet hiervoor aan verschillende strenge eisen voldoen. Er mogen bijvoorbeeld geen andere honden zijn en geen kleine kinderen. Daarnaast moet de oppas de hele dag thuis zijn als uw hond aanwezig is. Er moet voldoende tijd vrij gemaakt worden om de hond uit te laten of mee te gaan spelen. U kunt er bij ons vanuit gaan dat er voldoende liefde en aandacht is. Dit maakt het een stuk prettiger om op vakantie te gaan. U weet bij ons zeker dat elke hondenoppas door ons persoonlijk bezocht is. Wij weten hoe uw hond terecht komt en dat je hond dit gaat ervaren als een echt hondenhotel!

Elke dag zit vol met leuke activiteiten

Als de baas op vakantie is dan mag de hond natuurlijk ook een klein feestje vieren. De hondenoppas neemt uw hond elke dag mee om leuke activiteiten te beleven. Als baas wordt je hier natuurlijk van op de hoogte gehouden. We sturen u elke dag dat u afwezig bent updates met foto’s en filmpjes. Als u aan de andere kant van de wereld bent dan is dit wel een fijn gevoel. U weet bij ons zeker dat je hond het naar z’n zin gehad heeft tijdens de vakantie. Het ontzorgen van de baas is als hondenopvang één van onze taken. Uiteraard doen wij er alles aan om u als baas met een goed gevoel op vakantie te laten gaan. U heeft zo geen stress meer over de hond. Daar komt nog eens bij dat u hond zelf ook stressvrij vakantie kan vieren. Door de leuke activiteiten is uw hond de hele dag door afgeleid. Een hondenopvang in huis is de beste oplossing voor een stressvrije vakantie. Daar komt nog eens bij dat wij altijd garantie geven op je boeking. Stel dat uw hondenoppas ziek wordt dan zorgen wij meteen voor een alternatief. U kunt zo zonder zorgen een opvang voor uw hond boeken. Wacht niet langer en reserveer een plekje voor de hond.