Hondenopvang Groningen – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U bent van plan om binnenkort een vakantie te boeken naar het buitenland. Helaas kan uw hond in deze plannen niet mee. U moet dus op zoek gaan naar een hondenoppas. Hondenopvang Groningen is het eerste zoekwoord dat je intypt op Google. Het enige nadeel van een hondenpension in Groningen is dat het bijna allemaal kennels zijn. U kunt het niet over uw hart krijgen om uw vriendje in een hok op te sluiten. Natuurlijk belooft iedere kennel dat uw huisdier regelmatig uitgelaten wordt. Ondanks dat dit wel gebeurt ervaart uw hond veel stress. Uiteraard is hij het niet gewend om in een vreemd hok opgesloten te worden. Een diervriendelijke oplossing hiervoor is een opvang aan huis. Op een thuislocatie wordt uw vriendje opgevangen door een gekwalificeerde hondenoppas.

Verzorgers worden persoonlijk geselecteerd bij uw hondenpension

De eisen die we stellen aan verzorgers zijn vrij hoog. We willen niet zomaar overal honden plaatsen. Het is belangrijk dat er elke dag voldoende aandacht is voor de honden. Vaak gaat het om een één of tweepersoons huishouden waarbij er iemand de hele dag thuis is. Er is hierdoor voldoende aandacht voor de honden. Naast een prettige locatie vinden we het belangrijk dat onze verzorgers gekwalificeerd zijn en verstand hebben van honden. Een verzorger wordt je bij onze hondenopvang niet zomaar. Iedere verzorger wordt persoonlijk geselecteerd en uiteraard brengen we ook een huisbezoek. We controleren regelmatig of alles nog in orde is en de verzorger voldoet aan onze kwaliteitseisen. Doordat we onze verzorgers echt goed kennen weten we precies welke hond we aan welke verzorger kunnen koppelen. We kunnen altijd een match maken van een thuis situatie die past bij uw hond. We zijn één van de weinige hondenhotels die hun oppassers controleert.

Blijf op de hoogte van de vakantiepret

Niet alleen uzelf mag genieten van uw vakantie, maar ook uw trouwe viervoeter. De hondenverzorgers houden u als baasje elke dag op de hoogte van de vakantiepret. De verzorger stuurt bijvoorbeeld foto’s en filmpjes zodat u elke dag op de hoogte blijft. Voor jezelf is dit een fijn gevoel als u uw hond nog steeds buiten ziet spelen ondanks dat u zelf niet thuis bent. Je kan zo met eigen ogen zien dat het goed gaat met het beestje. Dit is een groot verschil tussen een verblijf in een hondenpension in huiselijke sfeer en een kennel.

Opvang met garantie

Natuurlijk wilt u erop aankunnen dat jouw hondje echt naar de opvang toe kan. Je kan niet zomaar uw vakantie afzeggen omdat de hondenoppas ziek geworden is. Als de oppas onverwacht niet kan gaan wij direct in onze database op zoek naar een nieuwe match. Uw hond kan altijd bij een oppas terecht en uiteraard is deze ook de perfecte match voor uw hond. Zoek dus niet langer verder naar hondenopvang Groningen en neem contact met ons op voor de opvang van uw hondje.