Hondenopvang Haarlem – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Gaat u altijd met een knoop in uw maag op vakantie? Of wilt u absoluut niet uw hond in een pension stoppen? Als u op internet zoekt op hondenopvang Haarlem, dan komt u al snel verschillende websites tegen. Het enige nadeel van de hondenopvang in Haarlem is dat er een hoop kennels tussen zitten. Uw hond is het gewend om elke dag persoonlijke aandacht te krijgen. Daar komt nog eens bij dat uw vriendje absoluut niet wil achterlaten in een hokje. Veel hondeneigenaren lopen tegen dit probleem aan. Toch is het lastig om een hondenopvang te vinden waarbij honden echt in een thuissituatie gehouden worden. Er zijn maar weinig opvanglocaties waar uw een hond zonder knoop in je maag achter kan laten. Gelukkig begrijpt Le Woef hondenopvang u helemaal. Ze doen er alles aan om de opvang zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Hondenverzorgsters worden persoonlijk geselecteerd

Er zijn natuurlijk op het internet genoeg websites te vinden waar u een hondenoppas aan huis kan vinden. Helaas zegt dit nog niets over de kwaliteit van de opvang. Le Woef is een hondenresort en stelt hoge eisen aan het opvangen van honden tijdens een vakantie. De aangesloten hondenverzorgers moeten ook voldoen aan deze hoge eisen. De thuissituatie moet bijvoorbeeld perfect zijn om één of twee honen op te vangen. Meestal gaat het om een 1-persoons huishouden met tijd en ruimte voor een hond. De hondenverzorger is altijd gekwalificeerd en heeft dus ervaring met honden. Als één van de weinige organisaties gaan wij persoonlijk bij alle verzorgers langs. Regelmatig controleren wij of de opvang nog steeds aan alle eisen voldoet. Alleen zo kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen aan onze klanten.

Altijd de volledige aandacht voor je hond

Als u op vakantie bent wil je graag dat uw hond helemaal in de watten gelegd wordt. Door elke dag leuke activiteiten te ondernemen heeft uw huisdier geen tijd om je te missen. Onze verzorgers zijn altijd thuis als jouw huisdier bij ze komt logeren. Dit betekent dat de verzorger alle tijd heeft om leuke activiteiten met je beestje te ondernemen. Dit zie je als baasje ook elke dag terug. Tijdens uw afwezigheid worden er filmpjes en foto’s gemaakt van de leukste activiteiten. Uiteraard krijgt u elke dag een update met foto’s en filmpjes. U heeft zo een idee wat uw huisdier vandaag gedaan heeft. Dit stellen onze klanten zeer op prijs. Lang niet elke hondenopvang in Haarlem heeft echt persoonlijke aandacht voor uw hond. We plaatsen ook altijd alleen uw eigen honden bij een verzorger. Er worden dus niet tien honden in één huis geplaatst. Dit maakt het voor de verzorgers eenvoudiger om extra aandacht te geven aan uw huisdieren.

Boek een opvang met garantie

Stel u heeft bij een hondenopvang aan huis een plekje gereserveerd en de hondenoppas is ineens ziek. Normaal gesproken kunt u dan niet meer in het hondenhotel terecht. In het ergste geval moet je zelfs een vakantie annuleren! Gelukkig hoeft dit bij ons nooit. We geven altijd de garantie dat er nog ergens anders een plekje is voor uw huisdier. Is er geen plekje vrij? Dan wordt uw hond ondergebracht in ons eigen hondenpension aan huis. We houden altijd een plekje vrij mocht een hondenverzorger onverwacht uitvallen. U kunt zo met een gerust hart een vakantie boeken en uw hond ergens onderbrengen.