Hondenopvang Hilversum – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Voor uw eigen gemoedsrust wil je de meest ideale vakantie voor uw huisdier. Een vakantie met professionele begeleiding en persoonlijk aandacht. Helaas is dit niet altijd zo standaard als u zou denken. Als u zoekt op hondenopvang Hilversum dan komt u al snel kennels tegen. Een hondenpension Hilversum kan gelukkig ook kennelvrij. Le Woef is een organisatie gevestigd in Eemnes. Als opvanglocatie regelen wij een hondenoppas met een opvang in huis. Bij ons komt u geen kennels tegen, maar een geschikte opvang waar uw hond in huis kan verblijven. Voor het eerst in uw leven kunt u een huisdier wegbrengen zonder een knoop in uw maag. Met onze opvang kunt u ervan overtuigd zijn dat het uw trouwe viervoeter aan niets zal ontbreken. Tijdens uw afwezigheid verblijft uw hond in een vijfsterren hotel in huis.

Elke opvanglocatie in ons netwerk wordt persoonlijk gecontroleerd

We bieden gezinnen als één van de weinige organisaties een gecontroleerde hondenopvang. Elke verzorger wordt voordat hij door ons opgenomen wordt in het netwerk persoonlijk gecontroleerd. We willen er zeker van zijn dat de thuislocatie geschikt is en er voldoende persoonlijke aandacht is. Het gezin mag dus niet de hele tijd bezig zijn met jonge kinderen. Vaak kiezen we voor 1 of 2 persoonshuishoudens waarbij één persoon de hele dag thuis is. Daarnaast kijken we of de hondenoppas wel gekwalificeerd genoeg is om met huisdieren te werken. Wij zijn echt de enige organisatie die dit doet! U kunt bij ons dus met een gerust hart uw huisdier wegbrengen.

Elke dag persoonlijke aandacht

Tijdens uw afwezigheid is het belangrijk dat uw hond niet de hele dag aan je hoeft te denken. Dit kan door uw hond af te leiden met voldoende aandacht. Onze gekwalificeerde verzorgers gaan elke dag aan de slag om uw viervoeter te verzorgen. Doordat ze geen ander werk doen tijdens uw vakantie is er voldoende tijd voor leuke activiteiten. Als baasje wordt u hiervan elke dag op de hoogte gehouden. We sturen onze klanten bijvoorbeeld foto’s en filmpjes van de leuke activiteiten die uw hond vandaag gedaan heeft. U hoeft als baas niet constant af te vragen hoe het met uw huisdier gaat tijdens uw afwezigheid.

Een dagje naar de hondenspeeltuin

Is uw hond goed gesocialiseerd met andere honden? De hondenverzorger kan uw hond één keer per week meenemen naar onze hondenspeeltuin in Eemnes. De speeltuin is 4 hectare groot en er is permanent toezicht op de honden. In de speeltuin kunt uw trouwe viervoeter nieuwe vriendjes maken en zich helemaal uitleven.

Altijd een opvang met garantie

Moet de hondenoppas onverwacht uw reservering afzeggen? Helaas kan dit gebeuren en dan zit u in de problemen. U heeft namelijk wel een compleet verzorgde vakantie geboekt waar u uzelf op verheugd had. Gelukkig kunt u bij ons altijd een vakantie boeken met garantie. Stel dat de hondenoppas ineens afzegt dan mag uw huisdier bij ons verblijven in ons eigen hondenresort in huis. We houden altijd een plekje vrij voor noodgevallen.