Hondenopvang Hoofddorp – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als u op vakantie gaat wilt u graag zonder knoop in uw maag uw huisdier achterlaten. Dit is soms best lastig. U weet namelijk niet of uw hond wel goed terecht komt. Als u op zoek bent naar een hondenopvang Hoofddorp, dan komt u al snel verschillende kennels tegen. U ziet het alleen niet zitten om uw hond in een kennel te stoppen. Dit is niet zo heel gek. Normaal gesproken zit uw trouwe viervoeter ook niet in een kennel. Ondanks dat er voldoende aandacht is voor uw hond gaat u met een knoop in uw maag op vakantie. Waarom moet uw trouwe viervoeter in een kennel terwijl u zelf in een vijf sterren hotel zit? Gelukkig is er een oplossing voor de hondenpension Hoofddorp. U kunt bij Le Woef kiezen voor een opvang in huis met persoonlijke aandacht voor je viervoeter.

Hondenoppas speciaal door ons geselecteerd

Le Woef werkt samen met verschillende hondenverzorgers die in huis honden opvangen tijdens een vakantie of dagje uit. Elke hondenoppas wordt door ons persoonlijk geselecteerd. Wij gaan ook bij de hondenverzorger thuis langs om te kijken hoe de situatie is. De oppaslocatie moet aan verschillende strenge eisen voldoen. De eisen zijn net zo streng als in ons eigen hondenresort. Zo mag de oppas bijvoorbeeld niet werken. Er moet altijd iemand thuis bij uw trouwe viervoeter aanwezig zijn. Daarnaast mogen er niet zomaar kinderen in huis zijn en liever geen andere hond. De verzorger moet tevens gekwalificeerd genoeg zijn om uw huisdier op te vangen. Er zijn maar weinig organisaties waarbij u op deze manier een opvang kan vinden voor je huisdier. Het voordeel is dat je met een gerust hart uw hond ergens achter kan laten.

Een speciale band met de verzorger

Op basis van het karakter van uw hond wordt er gekeken welke verzorger het beste bij jouw huisdier past. De één is misschien een betere match, dan de ander. Dit is de reden dat wij niet met één hondenopvang Hoofddorp werken, maar met een brede selectie aan hondenverzorgers. Er is altijd wel een verzorger met een plekje vrij waar uw huisdier goed bij past. Elke dag dat uw trouwe viervoeter bij de oppas verblijft wordt er geïnvesteerd in de band. Als u weer een oppas nodig hebt is het voor je huisdier een feest van erkenning. Dit maakt het voor de baas een stuk eenvoudiger om uw huisdier bij de oppas achter te laten.

Blijf up-to-date van alle vakantiepret

Het is fijn als je vanaf uw vakantieadres op de hoogte gehouden wordt van alle vakantiepret. Vanuit het hondenhotel worden er elke dag foto’s en filmpjes gemaakt. Als baasje krijgt u deze natuurlijk toegestuurd. U blijft zo op de hoogte van alle vakantiepret. Dit geeft wel een fijn gevoel als je zelf ergens ver van huis bent en je ziet dat je trouwe viervoeter veel plezier maakt. Als hondenhotel doen we er alles aan om u als baasje te ontzorgen. Jullie gaan zo beide een leuke vakantietijd tegemoet!