Hondenopvang Hoorn – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een hondenoppas vinden in Hoorn is lastiger dan je denkt. Als je zoekt op hondenopvang in Hoorn, dan krijg je vooral kennels. Het liefste breng je een hond niet naar een kennel. Aan de andere kant weet je ook niet wat je kan verwachten van een kennelvrije hondenopvang aan huis. Is er bijvoorbeeld wel voldoende aandacht voor je huisdier? Als baasje vind je het ontzettend lastig om je vriendje ergens achter te laten. Gelukkig is er een alternatief voor de kennelvrije opvang: Le Woef. Le Woef weet hoe verschrikkelijk het is om een goede hondenoppas te vinden die ook nog eens beschikbaar is. Dit is de reden dat Le Woef een betrouwbare opvanglocatie begonnen is. Een plek waar je zonder zorgen je hondje heen kan brengen. Uit eigen ervaring zij we een hondenopvang gestart waarbij een netwerk van gekwalificeerde hondenverzorgers samenwerkt om huisdieren thuis op te vangen. Elk huisdier wordt bij ons liefdevol opgevangen in een thuissituatie. Je huisdier heeft zo net zoveel aandacht en liefde als thuis en hoeft niet in een hokje te zitten zoals bij een kennelopvang.

Elke verzorger persoonlijk gecontroleerd

Wij zijn de enige hondenopvang organisatie waarbij elke verzorger uit ons netwerk persoonlijk gecontroleerd wordt. Wij gaan als enige bij de verzorgers thuis langs om de thuissituatie te bekijken. We willen weten wat voor een type de verzorger is en of er voldoende tijd en liefde is. De verzorger mag bijvoorbeeld niet de hele dag aan het werk zijn en de hond alleen thuislaten. Dit soort dingen worden allemaal persoonlijk door ons gecontroleerd. Pas als de opvang aan de hoogste eisen voldoet wordt deze toegevoegd aan onze database. Je kan er bij ons dus op vertrouwen dat het met de opvang in Hoorn goed zit.

Laat jouw huisdier matchen met een hondenoppas

Elke hondenoppas is anders en elk huisdier is anders. Dit is de reden dat we voordat we een verblijf inplannen eerst een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens onze kennismaking kijken we naar het karakter van je hond. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde wensen zoals geen kinderen in het gezin. Op basis van jouw wensen maken we een match met een hondenoppas. Door een verzorger bij jouw type hond te zoeken weten we zeker dat je hond met plezier naar de opvang gaat. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er een band ontstaat tussen je hond en de verzorger. Stel je brengt de hond later nog een keer dan kom je weer bij dezelfde hondenverzorger terecht. Je hebt zo een vast hondenhotel om je hond naartoe te brengen.

Elke dag updates over je hondje

Natuurlijk is het spannend om je hondje voor het eerst naar het hondenhotel te brengen. We geven de baas daarom ook elke dag updates over je hondje. We informeren bijvoorbeeld hoe het met je hondje gaat en sturen wat foto’s en filmpjes. Je ziet meteen dat er voldoende liefde en aandacht is voor je viervoeter. De volgende keer zal je niet meer twijfelen om je hond naar de opvang te brengen!