Hondenopvang Huizen – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Je wil binnenkort een mooie vakantie boeken. Er is alleen één probleem en dat is de opvang voor je hond. Het eerste wat je doet is op internet zoeken op hondenopvang Huizen. Je ziet direct opvanglocaties waar je een slecht gevoel bij krijgt. De meeste opvanglocaties bestaan uit kennels waar je een hondje kan achterlaten. Een hondenpension Huizen is lang niet altijd een opvang waarbij een hondje in huis genomen wordt en voldoende liefde en aandacht krijgt. Hondenopvang Le Woef besloot het daarom anders aan te pakken. Als opvanglocatie matchen wij baasjes aan gekwalificeerde hondenverzorgers die jouw diertje in huis nemen tijdens een vakantie of dagje uit.

Elke hondenoppas is door ons gecontroleerd

Als enige hondenopvang organisatie controleren we elke oppas persoonlijk. We willen weten waar je hondje terecht komt. Dit mag absoluut geen kennel zijn, maar een gouden mandje met voldoende liefde en aandacht. We controleren bijvoorbeeld op de aanwezigheid van kinderen en andere huisdieren. Stel dat er kinderen zijn, dan moeten deze minimaal 6 jaar oud zijn en opgegroeid zijn met 1 of meerdere honden. We stellen aan elke verzorger strenge eisen. We kunnen zo garanderen dat jouw hondje echt goed terecht komt.

Voldoende persoonlijke aandacht voor je trouwe viervoeter

Het is al lastig genoeg om hondje ergens achter te laten. Helemaal als je niet weet waar je hondje precies terecht komt. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en een band met de verzorger. De hondenverzorger zal tijdens je vakantie proberen een band op te bouwen. Tijdens je afwezigheid zijn ze elke dag bezig met leuke activiteiten. Een hondenoppas mag ook niet aan het werk zijn tijdens de opvangperiode. Je hondje zit dus vrijwel nooit alleen thuis. Als baasje wordt je elke dag op de hoogte gehouden met updates, foto’s en filmpjes. Dit geeft je als baas toch een prettig gevoel als je op vakantie bent. Je weet zo zeker dat je niet alleen zelf op vakantie bent, maar je hondje ook een fijne tijd heeft.

Boek een opvang met garantie

Een nadeel van een hondenhotel bij één oppas is dat je altijd van iemand afhankelijk bent. Stel je hebt een mooie vakantie geboekt en de oppas ligt ineens in het ziekenhuis. Het hele feestje kan dan niet doorgaan en je moet op snelle sprong opzoek naar een nieuwe hondenopvang in Huizen. Gelukkig hoeft het bij ons nooit zover te komen. Je boekt bij ons altijd een hondenopvang met garantie. Stel dat de oppas ziek wordt, dan hebben wij een plekje vrij in ons eigen hondenpension. We houden tijdens de opvang van honden altijd een plekje vrij voor noodgevallen. Je weet zo zeker dat je een vakantie kan boeken, zonder echt afhankelijk te zijn van je hondenoppas. Ons doel is dan ook om zonder zorgen een vakantie voor je hond te regelen. Je kan altijd met een gerust hart je hondje in ons hondenhotel brengen!