Hondenopvang Jack Russel Terrier – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U gaat binnenkort op vakantie, maar helaas mag uw Jack Russel Terrier niet mee. Een opvang bij familie ziet u helaas ook niet zitten. Er zit niets anders op dat uw trouwe viervoeter naar de kennel brengen. Alleen al bij het idee dat uw kleine vriend achter tralies komt te zitten vind u helemaal niets. Het liefste wilt u dat uw hond ook een fijne vakantie heeft. Een alternatief is een opvang in huis. Een hondenpension voor de Jack Russel Terrier verloopt natuurlijk veel prettiger in huis. Jouw kleintje verblijft niet in een klein hokje, maar heerlijk in een mandje in huis. Niet alleen de baas overnacht in een vijfsterren hotel, maar ook uw hond. Tijdens de opvangperiode wordt uw viervoeter volledig in de watten gelegd.

Elke oppas is een persoonlijke match

Een hondenoppas voor de Jack Russel Terrier moet natuurlijk wel passen bij uw hond en z’n karakter. Uw hond is een echte Jack Russel en daar moet de oppas bij matchen. Voordat u een hond bij ons brengt gaan we eerst een vrijblijvend gesprek met elkaar aan. We kijken wat voor een karakter uw vriend heeft en in welke thuissituatie hij past. Uw hond kan misschien niet met andere honden of kinderen omgaan. Wij zorgen ervoor dat de hondenoppas 100% een match is met uw hond. In onze database hebben we tientallen hondenexperts staan die gekwalificeerd zijn om op op uw dier te passen. Op basis hiervan gaan we op zoek naar een match. Een oppas die voor 100% bij het karakter van uw hond past. U weet zo zeker dat de twee goed bij elkaar passen. Dit geeft u als baas een fijn gevoel als u ze samen achterlaat voor twee weken.

De volledige aandacht voor uw Jack Russel Terrier

Een hondenpension voor de Jack Russel Terrier aan huis is altijd een uitstekende match. Bij Le Woeff hebben we een hoge standaard als het aankomt op pensions. Er moet bijvoorbeeld voldoende persoonlijke aandacht voor uw hond zijn. Dit wil zeggen dat er geen andere honden opgevangen mogen worden. De oppas mag ook geen fulltime baan hebben in de periode dat er opvang geregeld is. Er is dus altijd iemand bij uw vriend thuis. Daarnaast mogen er absoluut geen kennel opvanglocaties zijn. De locatie moet gewoon in huis zijn en er moet een eigen mandje beschikbaar zijn. Je hond gaat ook nog eens elke dag aan de slag met leuke activiteiten. Als je hond het leuk is mag hij zelfs één keer per week mee naar de hondenspeeltuin bij Le Woeff. Uiteraard doen we dit alleen met honden die uitstekend gesocialiseerd zijn met andere honden.

Blijf op de hoogte van alle avonturen

Natuurlijk maak u zichzelf zorgen als baas dit is niet meer dan logisch. Bij Le Woeff doen we er alles aan om u  als baas te ontzorgen. We werken er hard aan om een persoonlijke band tussen uw Jack Russel Terrier en de oppas te creëren. Mocht u ooit nog een oppas nodig hebben dan wordt uw hond altijd bij dezelfde opvang geplaatst. Dit is voor uw hond  een feest van herkenning. Als baas wordt u ook nog eens dagelijks op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes. U kunt zo zelf ook een beetje genieten als je ziet dat uw viervoeter het naar z’n zin heeft tijdens de vakantie.