Hondenopvang Labrador Retriever – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een Labrador Retriever is natuurlijk een echte gezinshond. Alleen er komt altijd een moment dat uw vriend tijdelijk niet bij het gezin kan zijn. Bijvoorbeeld als u een vakantie geboekt heeft en uw hond niet mee kan gaan. Dit is ontzettend vervelend. Alleen als baas ziet u een hondenpension voor een Labrador Retriever echt niet zitten. Het idee dat uw trouwe viervoeter in een hokje wordt opgesloten zorgt al voor een gigantische knoop in uw maag. Gelukkig is er een oplossing en dat is de Le Woef hondenopvang voor Labrador Retriever. Bij Le Woef hebben wij een aantal zorgvuldig geselecteerde hondenoppassers met een mandje in huis voor uw hond. Uw vriend wordt opgevangen in huiselijke sfeer en niet in een kennel. Hierdoor is een verblijf bij Le Woef niet te vergelijken met een willekeurig hondenpension.

Persoonlijke aandacht voor uw hond

Natuurlijk is uw trouwe viervoeter gewend om elke dag uitgebreid aandacht te krijgen. Bij Le Woef regelen we dan ook een hondenoppas waarbij de volledige aandacht uitgaat naar uw huisdier. Een oppas mag bijvoorbeeld geen andere huisdieren hebben. Tijdens de opvangperiode mag de oppas ook geen andere werkzaamheden uitvoeren. De aandacht moet volledig uitgaan naar uw hond. Uw Labrador Retriever zit hierdoor nooit alleen thuis en elke dag is er voldoende tijd voor leuke activiteiten. Terwijl u geniet van een welverdiende vakantie wordt uw hond volledig in de watten gelegd. Elke dag staan er leuke uitjes op het programma en wordt u hier als baas van op de hoogte gehouden. U ontvangt bijvoorbeeld regelmatig updates per e-mail of whatsapp. Tijdens uw vakantie blijft u op de hoogte van de avonturen van uw hond.

Een match met uw hond

Voordat u bij ons een opvanglocatie boekt gaan we eerst persoonlijk met elkaar in gesprek. We kijken naar uw wensen en op basis hiervan regelen we opvang. We zoeken altijd een hondenoppas voor Labrador Retriever die past bij z’n behoeftes. Doordat wij als één van de weinige opvangorganisaties al onze hondenverzorgers persoonlijk kennen weten we precies bij wie uw hond past. Helaas is dit bij een groot deel van de organisaties wel anders geregeld. U weet dus van te voren niet waar uw hond bij terecht komt en de organisatie weet dit eigenlijk ook niet. Wij brengen uw hond alleen onder bij ervaren medewerkers die door ons persoonlijk thuis bezocht zijn. Alle gekwalificeerde en geschikte verzorgers komen bij ons door de strenge keuring heen.

Vind een opvanglocatie met garantie

Een hondenoppas is natuurlijk geweldig, maar wat als u oppas ziek wordt? Helaas kan dit gebeuren en dan zit u direct zonder opvang. Gelukkig kan u bij ons altijd een opvanglocatie met garantie boeken. U weet zo zeker dat uw trouwe viervoeter een plekje heeft bij de opvang. Als de opvang ineens uitvalt dan krijgt uw Labrador Retriever altijd een plekje in ons eigen hondenhotel in huis. Dit is natuurlijk een prettig gevoel als u net een vakantie geboekt heeft