Hondenopvang Leiden – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als je zoekt op hondenopvang Leiden, dan kom je al snel uit bij een kennel in de buurt. Helaas is het lastig om echt iets persoonlijks te vinden. Bij het idee van een kennel krijg je als baas direct een knoop in je maag. Je bent op zoek naar de perfecte verzorger voor je hond. Het liefste stop je een hond niet in een hondenopvang Leiden met kennel. Als je even doorzoekt kom je al snel bij hondenopvang Le Woef terecht. Als opvanglocatie hadden we eigenlijk hetzelfde probleem. Met een knoop in onze maag brachten we onze honden weg naar de opvang. Dit is de reden dat we zelf een persoonlijke opvang gestart zijn. Bij onze organisatie komt jouw hond terecht bij een hondenopvang in huis.

Een hondenoppas die past bij jouw huisdier

Je trouwe viervoeter komt bij ons echt terecht in een hondenhotel. Na een consultatie kijken we naar de gedragskenmerken van je hond. We kijken welke oppas in onze database beschikbaar is en de perfecte match is met jouw hond. Doordat het direct klikt zal het aan niets ontbreken tijdens je afwezigheid. Onze thuislocaties zijn absoluut geen kennels. Onze verzorgers mogen ook maar één hond per keer opvangen. Dit betekent dus niet dat er nog 7 andere honden in huis rondlopen. Als je twee honden hebt mogen ze uiteraard wel samen naar de hondenoppas.

Elke hondenverzorger wordt door ons persoonlijk uitgekozen

Geen enkele hondenoppas wordt zomaar in onze database toegevoegd. Elke oppas wordt door ons persoonlijk geselecteerd. De oppas moet gekwalificeerd zijn om op te passen. Daarnaast moet de oppas de hele dag door beschikbaar zijn. De oppas mag dus niet werken en jouw hond in de steek laten. Daarnaast zijn wij de enige opvanglocatie in Nederland die een thuisbezoek brengt aan de oppas. Wij controleren persoonlijk of de opvanglocatie aan alle eisen voldoet. Alleen de beste verzorgers worden in onze database toegevoegd.

Elke dag is er vakantiepret!

Persoonlijke aandacht is belangrijk voor je huisdier. Elke dag wordt je hondje braaf verzorgd door de verzorger. Dit betekent dagelijkse wandelingen, uitjes en aandacht. Als baasje maak je jezelf natuurlijk zorgen of alles wel goed gaat met je trouwe viervoeter. We maken daarom elke dag foto’s en filmpjes die we naar je vakantieadres toesturen. Je hoeft je zo als baasje niet elke dag af te vragen hoe het gaat met je huisdier. Als je hond goed gesocialiseerd is en dol is op andere honden kan hij eventueel 1x per week mee naar de hondenspeeltuin. In deze speeltuin komen andere oppashonden samen om te spelen. Dit doen we uiteraard alleen bij honden die hiervoor geschikt zijn. Dit soort dingen bespreken we allemaal tijdens het consult. Daarnaast geven we als Le Woef ook nog eens de garantie op de opvang. Mocht er iets gebeuren waardoor de hondenoppas ineens niet kan, dan zorgen wij voor een reserveplekje in ons hondenresort. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een vakantie moet annuleren omdat de oppas ziek is!