Hondenopvang Lelystad – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan? U heeft alleen één probleem en dat is de hondenopvang in Lelystad. U kunt echt nergens een hondenopvang in Lelystad vinden zonder kennels. Doordat u eigenlijk uw hond niet in een kennel wil stoppen twijfelt u om nog op vakantie te gaan. Het idee alleen al zorgt voor een enorme knoop in uw maag. U heeft er ook geen zin om elke dag op vakantie jezelf druk te maken over de hond. Een oplossing hiervoor is uw hond onderbrengen bij de organisatie van Le Woef. Le Woef is een opvanglocatie in huis. We werken samen met verschillende verzorgers verspreid over het land. Deze verzorgers zijn gekwalificeerd en door ons persoonlijk gecontroleerd. Alle verzorgers in ons bestand zijn geschikt bevonden om op honden te passen. Wij zijn de enige hondenopvang die de verzorgers ook echt thuis komt controleren. Hiermee kunnen we kwaliteit garanderen als u de honden bij ons onderbrengt.

Een opvanglocatie bij een verzorger in huis

Le Woef heeft een database met verschillende gekwalificeerde hondenverzorgers. In onze database staan alleen verzorgers die echt gekwalificeerd en gecontroleerd zijn. Wij zijn de enige die bij een verzorger thuis op bezoek gaat om de locatie te controleren. In ons netwerk zitten alleen verzorgers waar honden liefdevol worden opgevangen. De meeste verzorgers in onze database zijn 1 a 2 persoonshuishoudens. Tijdens de periode dat een hond wordt opgevangen werkt de verzorger niet. Dit betekent dat er de hele dag iemand thuis is om voor uw huisdier te zorgen. De meeste gezinnen hebben geen andere huisdieren of kinderen in huis. Hierdoor is er voldoende aandacht en rust voor uw eigen honden. Wij zijn het enige hondenhotel die een kennelvrij alternatief kan bieden die gecontroleerd en gekwalificeerd is.

Liefdevolle aandacht voor uw hond

Als u een hond bij iemand thuis brengt wilt u natuurlijk wel dat er voldoende aandacht voor is. Gelukkig kan je er bij ons op rekenen dat we altijd liefdevolle aandacht bieden aan je hond. Omdat u als baas jezelf altijd druk maakt over de gang van zaken houden we je op de hoogte. We laten je regelmatig weten hoe het met uw hond gaat. Zo sturen we iedere dag een update met foto’s en filmpjes. U kunt bijvoorbeeld zien hoeveel plezier uw hond gemaakt heeft tijdens een wandeling door het bos. Dit geeft voor jezelf een prettig gevoel als u afwezig bent. Je weet zo zeker dat het goed zit met alle aandacht tijdens de opvang.

Altijd garantie op opvang

U heeft net een mooie vakantie geboekt en dan komt ineens het nieuws dat de hondenoppas ziek geworden is. Normaal zou dit een ramp zijn want je kan je net geboekte vakantie afzeggen. Gelukkig hoeft het bij ons nooit een probleem te zijn want wij bieden altijd hondenopvang met garantie. Stel dat er een verzorger ziek is dan vangen wij de hond voor u op in ons eigen hondenhotel! Bij ons boek je als één van de weinige opvanglocaties in huis een verzorger met garantie!