Hondenopvang Maltezer – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Uw trouwe viervoeter achterlaten in een hondenpension ziet u waarschijnlijk niet zitten. Er zijn maar weinig baasjes die hun vriend met een goed gevoel achterlaten in een hokje. Dit is niet zo vreemd normaal gesproken krijgt uw hond alle aandacht en zit hij gewoon in een mandje. Le Woef kan u eventueel helpen met een hondenopvang voor Maltezer in huis. Uw vriend verblijft in zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde thuislocaties. Op deze locatie is er altijd liefde en tijd voor uw hond. In plaats van een opvang in een hok verblijft uw Maltezer gewoon bij de opvang in huis. Er wordt een unieke thuissituatie gecreëerd die past bij uw huisdier. Le Woef hondenpension voor Maltezer is eigenlijk niet te vergelijken met een traditioneel pension.

Een verzorger matchen met uw Maltezer

Natuurlijk is het belangrijk dat uw trouwe viervoeter uitstekend verzorgd wordt en geen heimwee naar huis heeft. Le Woef doet er alles aan om u als baas te ontzorgen. Uiteraard gaan we eerst met elkaar kennismaken tijdens een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek gaat uw hond gewoon mee. We kijken naar het karakter van uw hond en spreken uw wensen etc. door. Op basis hiervan gaan we in onze database op zoek naar een hondenoppas. Deze oppas is beschikbaar in uw vakantieperiode en past qua karakter exact bij uw hond. Hierdoor weten we zeker dat uw hond een match voor het leven maakt. Als u later nog een keer een hondenoppas voor Maltezer nodig heeft krijgt u indien beschikbaar automatisch dezelfde oppas. Uw trouwe viervoeter kan zo een band opbouwen waardoor hij met veel plezier naar de opvang gaat.

Elke oppas door ons persoonlijk gecontroleerd

Natuurlijk zijn er nog meer organisaties waarbij u kan kiezen voor een hondenopvang aan huis. Alleen hier is meestal vanuit de organisatie geen toezicht op. Wij zijn één van de weinige die echt bij onze verzorgers thuis een kijkje neemt. Daarnaast nemen wij alleen hondenverzorgers die hiervoor gekwalificeerd zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Tijdens de opvangperiode mogen er bijvoorbeeld geen andere honden verblijven. Uw Maltezer heeft zo de volledige aandacht en wordt helemaal in de watten gelegd. Daarnaast mag de verzorger niet werken zodat uw hond nooit alleen thuis zit. Uiteraard controleren wij dit steekproefsgewijs zodat Le Woef de kwaliteit van de opvang hoog kan houden.

Blijf op de hoogte van de vakantiepret

Natuurlijk vraagt u uzelf af of uw trouwe viervoeter het wel naar z’n zin heeft. Gelukkig stuurt de hondenoppas van uw Maltezer regelmatig een update. Dit kan per e-mail of WhatsApp. U ontvangt via deze update foto’s en filmpjes van alle vakantiepret. Dankzij deze dagelijkse bevestiging weet u zeker dat alles goed gaat. Uiteraard is deze service een onderdeel van het helpen wegnemen van uw zorgen over uw trouwe viervoeter. Naast updates worden er elke dag leuke activiteiten ondernomen. Uiteraard worden hier filmpjes en foto’s van gemaakt zodat u op de hoogte blijft van alle vakantiepret. U verblijft niet alleen zelf in een luxe 5 sterren hotel, maar ook uw huisdier geniet met volle teugen. U kan zo met een gerust hart weggaan.