Hondenopvang Mechelse Herder – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Uw Mechelse Herder is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de familie. Dit vormt alleen een groot probleem als u op vakantie gaat en de hond niet mee kan. De gedachten dat uw hond naar een hondenpension met tralies moet zorgt al voor een knoop in uw maag. Ondanks dat dit zogenaamde hotel beloofd goed voor uw trouwe viervoeter te zorgen heeft u er geen goed gevoel bij. Gelukkig is er een alternatief en dat is uw Mechelse Herder naar Le Woef brengen. Bij Le Woef kan u rekenen op een opvang aan huis. In een echte thuislocatie wordt uw hond volledig in de watten gelegd en blijft hij gewoon in huis. U hoeft dus niet te denken aan een mandje achter tralies, maar gewoon lekker in huis bij een gekwalificeerde hondenverzorger.

Een match met uw Mechelse Herder

Wij snappen heel goed dat u niet zomaar iemand op uw hond laat passen. Dit is de reden dat u altijd vooraf bij ons langskomt. Samen kijken we naar de situatie en het karakter van uw hond. We gaan kijken welke wensen u heeft en welke leefomgeving het beste bij uw trouwe viervoeter past. Op basis daarvan kijken we in onze database welke gekwalificeerde verzorger het beste bij uw vriend past. Onze verzorgers zijn allemaal persoonlijk door ons gecontroleerd. Wij zijn één van de weinige opvangorganisaties waarbij steekproefsgewijs een bezoek gebracht wordt. Wij stellen hoge eisen aan onze opvang en verzorgers. Uw hond komt dus alleen bij de allerbeste hondenoppas terecht. Daarnaast is de hondenoppas voor de Mechelse Herder ook nog eens een match met uw hond. Als u eenmaal een hondenoppas voor Mechelse Herder toegewezen heeft gekregen dan wordt u hier standaard indien plek bij ingedeeld. Uw hond heeft zo altijd een vertrouwenspersoon bij een dagje weg of een korte vakantie.

Elke dag een feestje bij de hondenopvang

Bij de hondenopvang voor Mechelse Herder is het eigenlijk altijd vakantie. De hondenoppas mag bijvoorbeeld niet werken tijdens de opvangperiode. Er is hierdoor altijd iemand bij uw hond in de buurt. Daarnaast mogen er geen andere honden worden opgevangen. De aandacht gaat volledig uit naar uw huisdier. Elke dag worden er leuke activiteiten ondernomen. Uw hond gaat bijvoorbeeld een leuke boswandeling maken samen met de oppas. Als baasje wordt u hiervan op de hoogte gehouden per e-mail of whatsapp. Elke dag ontvangt u updates met foto’s en soms zelfs filmpjes. U ziet zo zelf dat uw Mechelse Herder goed wordt opgevangen.

Hondenpension met garantie

Een hondenpension voor Mechelse Herder aan huis klinkt natuurlijk super. Alleen u bent wel altijd afhankelijk van de tijd van de oppas. Als de oppas onverwacht niet kan dan heeft u meteen een groot probleem. Helemaal als u al een vakantie geboekt heeft. Bij Le Woef boekt u daarom een vakantie met garantie. Stel dat de vakantie onverwacht niet doorgaat, dan is er altijd een plaatsje vrij bij Le Woef zelf. U heeft zo altijd de garantie op een hondenoppas tijdens uw vakantie of afwezigheid. Dit is wel zo prettig als u een reisje boekt.