Hondenopvang Naarden – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als je op vakantie gaat, dan wil je ook graag dat je hondje kan genieten van een welverdiende vakantie. De perfecte verzorger vinden is helaas nog niet zo makkelijk als je zou denken. Als je zoekt op hondenopvang Naarden, dan krijg je al snel een aantal kennels in de buurt te zien. Alleen al bij het idee van een kennel in de buurt krijg je een gigantische knoop in je maag. Je ziet het totaal niet zitten om jouw trouwe viervoeter naar een kennel te brengen. Normaal gesproken verblijft je hond ook niet in een hok. Een alternatief voor een opvang in de kennel is een hondenoppas met thuislocatie. Hondenpension Le Woef regelt hondenoppas voor honden aan huis bij gekwalificeerde hondenverzorgers. Via Le Woef vind je altijd de perfecte verzorger voor je hond.

Elke hondenoppas persoonlijk gecontroleerd

Wij laten niet zomaar elke hondenverzorger op je huisdier passen. Als een hondenverzorger zich bij ons aanmeld gaan we persoonlijk bij iemand langs. We gaan kijken wie de verzorger is en wat voor een thuislocatie de hondenoppas te bieden heeft. Na consulatie hebben we een goed beeld van de oppas. We nemen alleen een hondenverzorger in ons bestand op als we ervan overtuigd zijn dat de hond hier liefdevol verzorgd krijgt. Daarnaast moet de verzorger voldoende aandacht hebben voor de hond. Tijdens de opvangperiode mag de hond niet alleen gelaten worden omdat de verzorger moet werken. Er moet echt de hele dag door aandacht zijn voor de hond. Wij zijn één van de weinige opvangorganisaties die de hondenoppas ook echt thuis controleert.

Een echte vakantie voor de hond

Ondanks dat het lastig blijft om je hond ergens onder te brengen kan je er bij Le Woef op rekenen dat je hond in goede handen is. Niet alleen de baas mag verblijven in een luxe hotel, maar ook je huisdier verblijft in een vijf sterren hondenhotel. Elke dag zit vol met leuke activiteiten voor de hond. Zo gaat je hond bijvoorbeeld heerlijk lange wandelingen maken. De verzorger maakt hier elke dag foto’s en filmpjes van. De updates met foto’s en filmpjes worden vervolgens naar de baas gestuurd. Je blijft zo op de hoogte van alle vakantie pret. De gekwalificeerde verzorger doet er ook alles aan om een band op te bouwen met de hond. Mocht je nog eens terugkomen dan kom je uiteraard bij dezelfde hondenoppas terecht. Het voelt zo elke keer weer vertrouwd aan.

Hondenopvang met garantie op verblijf

Een nadeel van een hondenoppas is dat je afhankelijk bent van de tijd van de verzorger. Als de oppas onverwacht ziek is heb je al snel een probleem. Bij ons kan je altijd rekenen op een oppas met garantie. Als de verzorger ziek wordt nemen wij persoonlijk de verantwoording op ons en halen we jouw hondje in huis. Je hoeft dus nooit een vakantie af te zeggen omdat de verzorger ziek is. Dit is wel zo prettig om te weten als je een vakantie gaat boeken.