Hondenopvang Nieuwegein – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U bent van plan om op vakantie te gaan, maar helaas kan uw trouwe viervoeter niet mee. U baalt er enorm van om je hond naar een hondenopvang Nieuwegein te brengen. Als u eenmaal een kennel gevonden hebt laat je een huisdier vaak met een brok in uw keel achter. Tijdens je vakantie denkt u de hele tijd na over hoe het met de hond gaat. Bij Le Woef snappen we dit helemaal. Omdat we zelf altijd een probleem hadden met het vinden van de perfecte opvang besloten we zelf een hondenhotel te beginnen. Bij ons zie je geen kennelachtige opstelling, maar een opvang in huiselijke sfeer. De honden worden bij ons de hele dag door vermaakt en na het spelen mogen ze lekker warm in huis logeren. Uiteraard is er voldoende persoonlijke aandacht voor uw huisdier. Dit kunnen we alleen mogelijk maken door samen te werken met verschillende gekwalificeerde verzorgers.

Speciale selectie van hondenverzorgers

Natuurlijk willen wij graag dat uw huisdier in de juiste handen is. We willen graag dat onze klanten zonder problemen op vakantie kunnen gaan. Dit is de reden dat wij als één van de weinige hondenhotels een strenge selectie maken van verzorgers. Verzorgers die zich bij ons aanmelden moeten aan strenge eisen voldoen. Hondenoppassers worden door ons persoonlijk gecontroleerd en uiteraard gaan wij regelmatig langs om de thuissituatie te controleren. We vinden het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor uw viervoeter. Naast voldoende aandacht moet de opvanglocatie geschikt zijn voor uw hond. De locatie moet voldoende zijn voor onze standaard. Alle aangesloten hondenverzorgers bij Le Woef moeten de eisen die aan de opvang gesteld worden naleven. Als u op zoek bent naar een hondenopvang Nieuwegein dan is het slim om direct contact op te nemen met Le Woef. Wij zorgen ervoor dat je gematcht wordt met een verzorger die past bij uw hond. Door een match te maken op basis van de persoonlijkheid van jouw hond heeft je hond het altijd naar z’n zin bij de verzorger. Je kan zo als baasje met een gerust hart je huisdier achterlaten bij een hondenhotel.

Persoonlijke opvang waar je hond zich thuis voelt

Het is belangrijk dat je hond met liefde wordt opgevangen en niet in een kennel gestopt wordt. Wij creëren samen met de verzorgers een unieke thuis situatie die je nergens anders tegenkomt. De verzorgers geven uw huisdier de hele dag door aandacht. Als baasje wordt je hiervan op je vakantieadres over op de hoogte gehouden. Terwijl je zelf geniet van een welverdiende vakantie krijg je foto’s en filmpjes van je huisdier door. U ziet vanaf je vakantieverblijf direct dat uw hond het naar z’n zin heeft. Hondenoppas Nieuwegein regelt u bij ons altijd met garantie. Wordt uw verzorger onverwacht ziek? Dan zoeken we direct een vervanger die kan oppassen. U hoeft zo nooit een vakantie op te zeggen voor uw huisdier. Het is vooral belangrijk dat je lekker gaat genieten van uw vakantie en je geen zorgen meer maakt om uw trouwe viervoeter.