Hondenopvang Nijmegen – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U bent opzoek naar een hondenopvang in Nijmegen. Binnenkort gaat u namelijk op vakantie of u bent een vakantie aan het plannen. Uiteraard moet er wel een hondenoppas komen voor uw trouwe viervoeter. Er is alleen één nadeel en dat is dat er nergens een hondenopvang in Nijmegen te vinden is in huiselijke sfeer. U komt alleen kennels tegen waar je een hond tijdelijk in een hokje kan stoppen. Uw trouwe viervoeter wordt normaal gesproken ook niet in een hokje gestopt. De hele dag door wordt uw vriendje vertroeteld en ineens wordt hij voor twee weken in een kennel gestopt. U kunt begrijpen dat dit ontzettend stressvol is voor zowel uw huisdier als de baas. Als baas maakt u uzelf natuurlijk druk over hoe het gaat met je hond. U wilt graag het beste voor uw vriendje. Gelukkig is er een oplossing en dat is hondenopvang Le Woef!

Opvang in een huiselijke sfeer

Bij hondenopvang Le Woef komt u geen kennels tegen. We werken samen met hondenverzorgers aan een opvang in huiselijke sfeer. In onze database staan oppassers die wij zelf geselecteerd hebben. Alleen verzorgers die gekwalificeerd zijn om op te passen mogen honden opvangen. Als één van de weinige hondenpensions gaan wij bij de verzorgers thuis langs. We controleren zorgvuldig of de thuislocatie geschikt is om met liefde honden op te vangen. De opvanglocatie moet aan de hoogste eisen voldoen. Dezelfde eisen als die wij stellen in ons eigen hondenpension Le Woef. We kijken niet alleen naar de opvanglocatie, maar ook naar de ervaring en het karakter van de verzorger. Op basis hiervan maken we een match met uw hond. We kijken welke thuis situatie het meeste lijkt op z’n eigen huis. Het gevolg is dat uw hondje zich al snel thuis voelt. Dit bespaart een hoop stress voor uw hond en de baas.

Elke dag persoonlijke aandacht voor de hond

Uw huisdier verblijft niet alleen in de perfecte omgeving, maar ook de aandacht voor de hond is liefdevol en altijd aanwezig. De verzorgers doen er alles aan om het thuis gevoel te evenaren. Voor u het weet gaat je hond met veel plezier naar de opvang toe. Dit is handig als u af en toe op vakantie gaat of een dagje weg waarbij je een hondenoppas nodig hebt. Het hondenhotel kan je altijd inschakelen als je oppas nodig hebt. Wij regelen altijd een liefdevol plekje voor uw hond met garantie. Dit wil zeggen dat we nooit een afspraak afzeggen omdat de oppasser ineens niet kan. Als de oppasser onverwachts niet kan dan brengen we je hondje gewoon bij iemand anders onder. Als baasje ontvangt u ook nog eens dagelijks updates met foto’s en filmpjes. U blijft zo op de hoogte van de vakantiepret van uw trouwe viervoeter!