Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Onze organisatie verzorgt de meest ideale hondenvakantie en gemoedsrust voor u en uw hond. Wij bieden u de perfecte verzorger voor uw hond, zodat u stressvrij kunt genieten van uw welverdiende vakantie of verblijf elders. Wij hebben in Nederland een groot netwerk van gecontroleerde hondenverzorgers.

Na consultatie, zullen wij u en uw hond uitnodigen op ons Hondenresort in Eemnes. Aan de hand van onze persoonlijke kennismaking kunnen wij op basis van de (gedrags)kenmerken van uw hond en uw persoonlijke wensen een keuze maken uit de meest geschikte Hondenverzorger. Uw hond zal het aan niets ontbreken en kan tijdens uw afwezigheid genieten van een 5-sterren ‘Thuis-van-Huis’ vakantie.

Absoluut géén kennels

De opvanglocaties in ons netwerk zijn zonder enige uitzondering, allemaal thuislocaties waar uw hond in een 1- of meerpersoons gezinsleven liefdevol wordt opgevangen. Indien er kinderen binnen het gezin aanwezig zijn, zijn deze minimaal 6 jaar en opgegroeid met 1 of meerdere honden.

Wij bieden het enige echte gecontroleerde kennelvrije alternatief voor hondenopvang, waar u met alle zekerheid kunt rekenen op de gewenste opvang voor uw trouwe viervoeter.

Persoonlijke Aandacht

Uw hond verblijft in een huiselijke omgeving en krijgt de hele dag liefdevolle persoonlijke aandacht van een gekwalificeerde verzorger. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke band die u heeft met uw Hondenverzorger, voor en tijdens het verblijf van uw hond. U wordt, tijdens uw afwezigheid, dagelijks met foto’s en video’s op de hoogte gehouden van de vakantiepret van uw viervoeter. Het ontzorgen van onze klanten stellen wij als doel, zodat zij ook plezier hebben tijdens hun vakantie en ook met net zoveel plezier weer thuis komen.

HondenSpeeltuin

Indien u een goed gesocialiseerde hond heeft en de beschikbaarheid het toelaat, dan kunnen wij uw hond binnen het vakantie-arrangement ook 1 dag per week bij ons laten spelen op Hondenresort Le Woef. Hier kan uw viervoeter samen met zijn nieuwe vriendjes lekker spelen op ons 4 hectare grote Hondenresort. 20.000 vierkante meter van ons Hondenresort is omheind en er is permanent toezicht op de honden. Een ideale omgeving voor uw hond om lekker zijn of haar energie kwijt te raken.

Opvang garantie

Mocht uw geboekte hondenverzorger onverhoopt op het laatste moment door ziekte of andere redenen de opvang moeten afzeggen, dan garandeert Le Woef te allen tijde een plekje in ons Hondenresort Le Woef. Bij ons mag uw hond zich dan verheugen op een geheel verzorgde vakantie in ons hondenhuis.