Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Onze organisatie verzorgt de meest ideale hondenvakantie en gemoedsrust voor u en uw hond. Wij bieden u de perfecte verzorger voor uw hond, zodat u stressvrij kunt genieten van uw welverdiende vakantie of verblijf elders. Wij hebben in Nederland een groot netwerk van gecontroleerde hondenverzorgers.

Na uw aanmelding gaan wij, op basis van het profiel van uw hond en uw voorkeuren, op zoek naar de meest geschikte Hondenverzorger.  Uw hond zal het aan niets ontbreken en kan tijdens uw afwezigheid genieten van een 5-sterren ‘Thuis-van-Huis’ vakantie.

Absoluut géén kennels

De opvanglocaties in ons netwerk zijn zonder enige uitzondering, allemaal thuislocaties waar uw hond in een 1- of meerpersoons gezinsleven liefdevol wordt opgevangen.

Wij bieden het enige echte kennelvrije alternatief voor hondenopvang, waar u met alle zekerheid kunt rekenen op de gewenste opvang voor uw trouwe viervoeter.

Persoonlijke Aandacht

Uw hond verblijft in een huiselijke omgeving en krijgt de hele dag liefdevolle persoonlijke aandacht van een gekwalificeerde verzorger. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke band die u heeft met uw Hondenverzorger, voor en tijdens het verblijf van uw hond. U wordt, tijdens uw afwezigheid, regelmatig met foto’s en video’s op de hoogte gehouden van de vakantiepret van uw viervoeter. Het ontzorgen van onze klanten stellen wij als doel, zodat zij ook plezier hebben tijdens hun vakantie en ook met net zoveel plezier weer thuis komen.