“Ik ging altijd met een knoop in m’n maag op vakantie”

Onze Visie

Het idee van liefdevolle hondenopvang in huiselijke sfeer, komt eigenlijk voort uit mijn eigen zoektocht naar de meest ideale opvanglocatie voor mijn voormalige hond Mike. Mike was een 8 jaar oude Rottweiler die ik uit het asiel heb gehaald. De band die ik met hem had, was zo sterk dat wij gedurende 5 jaar als een onafscheidelijk duo door het leven gingen.

Echter, op de momenten dat ik voor mijn werk of vakantie in het buitenland was en hij niet mee kon, zat ik met een knoop in mijn maag ver van huis.

Ik had het geluk, dat ik uiteindelijk een heel fijn opvangadres voor Mike kon vinden met twee zeer toegewijde liefdevolle oppassers. Wel was ik afhankelijk van hun beschikbaarheid voor mijn vakantiedagen. Waren zij niet beschikbaar, dan ging ik niet op vakantie. Inmiddels met een huis vol honden, is het besef nog groter dat persoonlijke zorg van belang is. Want dat wil toch iedereen !?!

Ik realiseerde mij, dat er veel meer hondenliefhebbers zijn zoals ik, die misschien niet in dezelfde gelukkige omstandigheid waren. Zij waren aangewezen op pensions en kennels.

Inmiddels kun je ook via meerdere websites zoeken naar een hondenoppas. Op zich een leuk idee, echter worden deze niet gecontroleerd. Verzorgers worden er niet geselecteerd op hun kennis en kwaliteiten en voor je het weet zit je hond de hele dag alleen thuis, terwijl de ‘oppasser’ ergens op kantoor aan het werk is. Daarnaast zit je met je handen in het haar als de oppasser onverhoopt een dag van te voren afzegt of ziek wordt. Je hebt dan geen enkele garantie of een alternatief.

Via hondenopvang.nl willen wij u graag begeleiden in het vinden van een gekwalificeerde liefdevolle hondenverzorger voor uw hond. Door gebruik te maken van het netwerk van Hondenopvang.nl, kiest u voor de beste Hondenverzorger en steunt tegelijkertijd kansarme honden in binnen- en buitenland. Hondenopvang is een non-profit initiatief en actief donateur van Stichting Le Woef.

Alle hondenverzorgers uit ons netwerk hebben wij zelf geselecteerd en hebben voldoende  kennis en ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat uw trouwe viervoeter bij hun in zeer goede handen is.

Graag nodigen wij u uit om hierover meer te lezen op deze website en mocht u toch nog met een aantal vragen blijven zitten, schroomt u dan niet om rechtstreeks contact met mij op te nemen.

Vriendelijke groet,

Chabeli van de Bunt