Welkom bij hondenopvang.nl

Wij zijn Chabeli van de Bunt en Annelies Kruiff. Samen vormen wij het gezicht achter Hondenopvang.nl

Beiden geboren met een overdosis aan dierenliefde. Twee verschillende personen, die exact dezelfde visie hebben als het gaat om honden.

chab_overons_webChabeli:

Vanaf mijn vroege jeugd ben ik al enorm gefascineerd door honden.
Dit is begonnen nadat mijn tante mij al op jonge leeftijd kennis liet maken met honden in het asiel.
Ondanks de impact die dit op mij had, zag ik dat je hierin een verschil kunt maken.
Eenmaal op eigen benen was de behoefte aan een vierpotige kameraad nog groter.
Aangekomen bij het asiel zat Mike, een 8 jaar oude Rottweiler, als het ware al op mij te wachten.
Het verdriet was groot toen bleek dat hij net voor mijn neus door een ander was gereserveerd. Toch wist ik dat wij voor elkaar bestemd waren.
Mijn gevoel werd bewaarheid, want Mike werd wederom terug naar het asiel gebracht. Ik kon mijn grote liefde toch nog mee naar huis nemen.
Mike werd de reden dat ik stopte met mijn toenmalige studie en mij ging storten op de opleiding gedragstherapie.

annelies_chesterAnnelies:

Als jong meisje ben ik opgegroeid in het Gooi tussen de honden, kippen, geiten en konijnen. Dagelijks was ik met ze in de weer en bouwde in de winter nog net geen verwarming in de hokken van de dieren……
Na mijn studie te hebben afgerond en werkzaam te zijn in het bedrijfsleven merkte ik dat ik toch iets miste; actief bezig zijn met dieren. Als vrijwilliger ging ik aan de slag in een dierenasiel en al snel liep ik tegen mijn trouwe lieve viervoeter Chester aan, een zwarte Labrador. Ik was op slag verliefd!
Chester was net 12 maanden en ik werd zijn 3de eigenaar. Mijn grote vraag was, hoe kan dit en hoe kan dit voorkomen worden? Om deze vragen te beantwoorden heb ik gebruik gemaakt van mijn eigen ervaring, de ervaring van anderen en de opleiding voor kynologisch instructeur gedaan.

Hondenresort Le Woef:

Chabeli en Annelies hebben eerst individueel jarenlang ervaring opgedaan bij o.a. hondenuitlaat services, kleinschalige hondenopvang en hondenasielen. Beide zijn afgestudeerd als Kynologisch Instructeur. Chabeli met specialiteit ‘gedragstherapie’ en Annelies heeft zich toegelegd  op de opleiding ‘Hondenspiegel. Daarnaast volgen zij nog met grote regelmaat hondenworkshops. Inmiddels  kunnen Chabeli en Annelies zich deskundige en zeer gepassioneerde hondenliefhebbers noemen.

In 2014 heeft Chabeli, samen met haar vriend Maurice Kotte na een jaar van intensieve opbouw de mooiste plek voor iedere viervoeter gerealiseerd, namelijk Hondenresort Le Woef! Sinds eind 2015 is Annelies ook nauw betrokken bij deze activiteiten.

Chabeli: “Vanaf het eerst moment dat ik Annelies sprak, wist ik dat wij op dezelfde lijn zaten. Samenwerken is een kunstje, maar dat zou ons zeker lukken!”

Met veel enthousiasme en liefde werken zij met dagelijkse gasten.
Daarnaast zijn zij erg actief in het geven van trainingen, workshops en gedragstherapie.

“Het is een genot om te zien dat honden een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen het gezin”, aldus Chabeli en Annelies.

Daarom willen zij voor iedere hond de meest ideale hondenopvang creëren!