Welkom bij hondenopvang.nl

Mijn naam is Chabeli van de Bunt. Samen met mijn partner, Maurice Kotte en onze vijf honden, vormen wij het gezicht achter Hondenopvang.nl

chab_overons_webChabeli: Vanaf mijn vroege jeugd ben ik al enorm gefascineerd door honden. Dit is begonnen nadat mijn tante mij al op jonge leeftijd kennis liet maken met honden in het asiel. Ondanks de impact die dit op mij had, zag ik dat je hierin een verschil kunt maken.
Eenmaal op eigen benen was de behoefte aan een vierpotige kameraad nog groter. Aangekomen bij het asiel zat Mike, een 8 jaar oude Rottweiler, als het ware al op mij te wachten. Het verdriet was groot toen bleek dat hij net voor mijn neus door een ander was gereserveerd. Toch wist ik dat wij voor elkaar bestemd waren. Mijn gevoel werd bewaarheid, want Mike werd wederom terug naar het asiel gebracht. Ik kon mijn grote liefde toch nog mee naar huis nemen. Mike werd de reden dat ik stopte met mijn toenmalige studie en mij ging storten op de opleiding gedragstherapie.

Hondenresort Le Woef:

Chabeli heeft eerst individueel jarenlang ervaring opgedaan bij o.a. hondenuitlaat services, kleinschalige hondenopvang en hondenasielen en is afgestudeerd als Kynologisch Instructeur met specialiteit ‘gedragstherapie’. Daarnaast volgt zij nog met grote regelmaat hondenworkshops. Inmiddels  kan Chabeli zich deskundig en zeer gepassioneerd hondenliefhebber noemen.

In 2014 heeft Chabeli, samen met haar vriend Maurice Kotte na een jaar van intensieve opbouw de mooiste plek voor iedere viervoeter gerealiseerd, namelijk Hondenresort Le Woef.

Met veel enthousiasme en liefde werken zij met dagelijkse gasten.
Daarnaast is Chabeli erg actief in het geven van trainingen, workshops en gedragstherapie.

“Het is een genot om te zien dat honden een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen het gezin”!

Daarom willen zij voor iedere hond de meest ideale hondenopvang creëren!

Spring naar werkbalk